Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan josue yi alana kadar bedava oacar scarione yi alsaydınız keşke be. Sneijderi bundan iyi yedekleyecek adam bulamazdık valla. Geçen sene 17 gol atmış bide.
Scarione yaramaz bize o adam ss oynuyor alex gibi. Josue daha orta alan özellikli bir amc

Leiva josue eren ve luis cavanda alınırsa nokta atışı işler yapmış oluruz.

Forward eksikliğini çok dert etmeyin 4-6-0 var kafasında rikeringin.

eren yerine baskasi (veya Eren + 1 forvet daha)
cavanda yerine carole icin yedek

digerleri gelsin

Dursun Özbek: "Mehmet Özbek Bony transferini bitirmişti ama hocamız veto etti oyun felsefesimize uymuyor diye, biz de vazgeçtik"

Dursun Özbek: "Bony çok üzüldü bu duruma ama biliyorsunuz ben otellerimde de çok demokratik yöneticilik vasıflar sergiliyorum, hoca ne derse o"

Haklısın ama sanırım artık Serdar'dan sonra almazlar . Daha forvet , orta saha alamadılar .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tuhaf olan urfiden sonra kimse akıl edemedi lider stoper almayı.
Terim mancini prandeli denizli Hamza. .. almak istediler de alınmadımi bilmiyorum ama inanılmaz bir olay gerçekten.
Stoperin birisi lider olur örnek godin diğeride asker olur örnek pepe.
Çok basit denkleme yahu bu. Urfiden sonra yediğimiz golleri toplayıp video yapsak komedi ödülünü kazanır veya derslik amatör hoca öğretim okullarına gösterirsin.

19 Ağustos'ta lig başlıyor, 31 Ağustos transferin son günü... İşi son güne bırakmazlar inşallah bunlar yine Grosskreutz gibi...

Rodagella yerine de her türlü Eren daha iyidir , hem 2 yaş genç hem de daha kaliteli . Yani Eren'e kötü demiyorum asla .

Terim mancini prandeli denizli Hamza. .. almak istediler de alınmadımi bilmiyorum ama inanılmaz bir olay gerçekten.
Çok basit denkleme yahu bu. Urfiden sonra yediğimiz golleri toplayıp video yapsak komedi ödülünü kazanır veya derslik amatör hoca öğretim okullarına gösterirsin.
Terim aldırdı aslında ama tutmadı. Cris.

Aynen , zaten bizim defansın en büyük sorunu sözünü geçirtecek bir oyuncu yok. Yeri gelecek adama ofsaytı öğretecek yeri gelecek faul yap diye bağıracak ya da taça at diyecek. Senin istediğin oyuncu profilinin açılımı bu işte .

Umut'un gol atabildiği ligde Eren 10+ gol atar ama tek bu yetmez bir forvet daha lazım Erenden üstün biri hatta. Bunlara birde 2 orta saha eklendi mi işlem tamam. Devre arası solbek sağbek haberleri dolaşır. Seneye de defans göbeği yenilenmeli

Gel Karaoğlan, ihtiyacımız var :/

bony-wilfried-102415-getty-ftr_1tgv9oibqbhyr1gnroerbnzvmr.jpg

Beyler leivanın 90 dakika oynadıgı bir deplasman macını nerden bulabilirim bu seneki

Ntvspor haber girmiş, Portekiz basınına göre josue ile anlaşma yakınmış

Acaba JOR böyle birşey mi düşünüyor ?

433

______________Leiva______________
______Josue_____________________
___________________Sneijder______

Acaba JOR böyle birşey mi düşünüyor ?

433

______________Leiva______________
______Josue_____________________
___________________Sneijder______

Aynen dün Selçuk'un çok iyi oynamasına rağmen dzemali'yi tutması da buna bir kanıt. Baktı ki dzemali olmayacak , demek ki josue'yi tekrar istemiş .

Aynen , zaten bizim defansın en büyük sorunu sözünü geçirtecek bir oyuncu yok. Yeri gelecek adama ofsaytı öğretecek yeri gelecek faul yap diye bağıracak ya da taça at diyecek. Senin istediğin oyuncu profilinin açılımı bu işte .

+en önemlisi belkide savunma çizgi blokun ile orta saha arasındaki mesafeyi ayarlayarak takım savunmasında ki etkinliğini ayarlayacak. Futbol blok halinde birlikte hareket edilen bir oyun sonuçta. Lider stoperin burda önemi çok fazla. En arkadan öne doğru işler düzenleme. Melo mesela stoperlerimiz in arasına kaldırıldı bu yokluk çaresizliğimizden dolayı ama olmadı işte o yöntem.

+en önemlisi belkide savunma çizgi blokun ile orta saha arasındaki mesafeyi ayarlayarak takım savunmasında ki etkinliğini ayarlayacak. Futbol blok halinde birlikte hareket edilen bir oyun sonuçta. Lider stoperin burda önemi çok fazla. En arkadan öne doğru işler düzenleme. Melo mesela stoperlerimiz in arasına kaldırıldı bu yokluk çaresizliğimizden dolayı ama olmadı işte o yöntem.

Valla bana Türk futbolculardan hangi mevkiye adam alma deseler , forvet ve defans derim. Gerçekten beceremiyoruz yani , olmuyor . Biz de gittik hem sakar chedjou hem de 3 Türk stoper ile o bölgeyi doldurduk .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt