Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Uz Derdiyok transferinden beri ortalikta gözükmüyor. Heralde yöneticileri ile sIkI komisyon görüsmesinde saatlerdir.

Galiba eldeki artiklari cikarmanin tek yolu budur diye dusunuyorlar o yuzden bir oyuncu aliriz en az 2 oyuncu da yaninda takasta veririz dusuncesi var bence. O yuzdendir.

Eger Donk ve Umut bu sekilde giderse, bitek Tarik ve Olcan kaliyor onlari da yollamak icin bir oyuncu daha almak lazim Turkiye den.

alsinda eren takasi kötü olmaz ama cok para istiyorlar üstüne birde eren birinci forvet olmaz.
iste ozaman o 2,5 milyonu vermeye degermi düsünmek lazim.
üzerine biraz katip daha kaliteli forvet olabilir.

2 yıl sonrada aynısını Eren için söleyeceksin başka bi çöpü almak için bu saçma düzen böyle gidecek
En azından 1 çöp için söyleyeceksin. Yoksa seneye yedeklerde Umur Olcan tarik salih görünce küfür etme. Yok yedek bile olmasınlar diyorsan paşa paşa ödersin 7.5 milyon euro paralarını ne sen küfür edersin ne de onlar. Adamlar salak değil.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 yıl sonrada aynısını Eren için söleyeceksin başka bi çöpü almak için bu saçma düzen böyle gidecek

Benim düşüncem Bundesliga da top koşturmuş ve 28 yaşında olan bir adam için çöp denmez 3 sene bize katkı sağlayacağını düşünüyorum ama sonrasında sözleşme uzatmamak gerekiyor 3 sene sonunda gitmelidir :oley:

Umut bulut, tarık, donk, salih vs bu adamlarla hayatta aynı klasmanda olamaz :D

ligue 1-2 de 4-5 mio seviyesi adam varmı bilmiyorum şuan carole u buldular diye hepsi bu fiyatta diyemeyiz ligue 2 de oynayan mosset 7 mio ya gitti mesela. birde yabancı topçu almak zorlaştı artık.

etonunda 3 mio olduğunu sanmıyorum açıkcası.
Antalya başkanının konuşmasını dinledim geçen bjk ile ilgili konuşuluyordu..bence bu rakamlara verirler maddi durumları iyi değil..zaten eto yıllık 3 milyon alıyor yanılmıyorsam..belki pazarlık vs ikna edilebilir..etonun yıllık ücretinden de feragat edeceklerini de düşünürsek 3 civarı bonservisle kazançları 6 milyon gibi bir rakam olur..tabi bunları konuşuyoruz ama muhtemelen dursun ve ekibi arayıp bir fiyat bile almamışlardır..ben çok isterim ne vereceği belli adam çünkü daha önce wesleyle oynamışlığı da var..

Ts cavanda'yı gözden çıkarmış aslında takasla alsak fena olmaz.Şu 3 çöpü versek ne güzel olurdu.

tarık çamdal
salih dursun
olcan adın

@ArslanCumhur

Kasımpaşa'nın takasta Donk-Umut'a ek olarak G.Saray'dan bir oyuncu daha isteme ihtimali gündemde. Tarık, Salih, Endoğan'dan biri olabilir.

Florya'yi da verelim isterlerse

Antalya başkanının konuşmasını dinledim geçen bjk ile ilgili konuşuluyordu..bence bu rakamlara verirler maddi durumları iyi değil..zaten eto yıllık 3 milyon alıyor yanılmıyorsam..belki pazarlık vs ikna edilebilir..etonun yıllık ücretinden de feragat edeceklerini de düşünürsek 3 civarı bonservisle kazançları 6 milyon gibi bir rakam olur..tabi bunları konuşuyoruz ama muhtemelen dursun ve ekibi arayıp bir fiyat bile almamışlardır..ben çok isterim ne vereceği belli adam çünkü daha önce wesleyle oynamışlığı da var..
Bunu düşünemez bu gerizekalılar. Ancak Eren'den nasıl kazık yiyebilirizi düşünüyorlardır mallar.

En azından 1 çöp için söyleyeceksin. Yoksa seneye yedeklerde Umur Olcan tarik salih görünce küfür etme. Yok yedek bile olmasınlar diyorsan paşa paşa ödersin 7.5 milyon euro paralarını ne sen küfür edersin ne de onlar. Adamlar salak değil.

Basit çözüm. Günde 3 antreman sabah öğlen akşam noter tespitli antreman koyarsın izin günü olmaz bayram şudur budur bak nasıl gitmek ister

denizlinin adamlardan bir benitez patlama yapamadı :D

Sana gelirse 2 yıllık sözleşme ister ve 3.5 aşağı istemez ayrıca bir 2 milyonda Antalya ya bayılmak lazım. Hadi busene tamam peki seneye baston lamı oynayacak Avrupa da?

Bak bu durumlar icin iste akilli ve profesyonel yöneticilerin olmali. Eren sizi kafasinda bitirmis, bize gelmek istiyor arkadas.. Ne demek 1 oyuncu daha istiyoruz, ne demek Umut'un parasini siz karsilayin?

Yiyorsa satmayin bakalim size faydasi olacak mi Eren'in..

Basit çözüm. Günde 3 antreman sabah öğlen akşam noter tespitli antreman koyarsın izin günü olmaz bayram şudur budur bak nasıl gitmek ister
İstemez kardeş örneği var. Serdar kesimal misal 3 yıl yattı 7.5 aldı gitti fenerden nerede olduğunu bilen yok. Tarik ta umutta donk ta giderler 2 tur atıp Salihli birlikte 7.5 milyonu cukka yaparlar. Tekrar yazıyorum adamlar salak değil. Almasaydık imzalatmasaydik.

Sana gelirse 2 yıllık sözleşme ister ve 3.5 aşağı istemez ayrıca bir 2 milyonda Antalya ya bayılmak lazım. Hadi busene tamam peki seneye baston lamı oynayacak Avrupa da?

Açıkcası kapalı kutu adamlar yerine isterim bu şartlarda olsa bile..bu sene önemli çünkü seneyi düşünecek halde değiliz..şimdi 6 7 milyon maliyetli başka bir adam alınacağına 20 golü garanti bir adamı almak daha akıllıca olur..artı bir santrafor istemem.. Gelecek sene de clye katılırsak katılım parasını başka bir adama gömeriz..cl katılım payı için bu sene şampiyonluk önemli

Açıkcası kapalı kutu adamlar yerine isterim bu şartlarda olsa bile..bu sene önemli çünkü seneyi düşünecek halde değiliz..şimdi 6 7 milyon maliyetli başka bir adam alınacağına 20 golü garanti bir adamı almak daha akıllıca olur..artı bir santrafor istemem..
Olcan ida tarik ida öyle aldık bu sene dedik hala göndermeye çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt