Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galiba eldeki artiklari cikarmanin tek yolu budur diye dusunuyorlar o yuzden bir oyuncu aliriz en az 2 oyuncu da yaninda takasta veririz dusuncesi var bence. O yuzdendir.
Eger Donk ve Umut bu sekilde giderse, bitek Tarik ve Olcan kaliyor onlari da yollamak icin bir oyuncu daha almak lazim Turkiye den.
En azından 1 çöp için söyleyeceksin. Yoksa seneye yedeklerde Umur Olcan tarik salih görünce küfür etme. Yok yedek bile olmasınlar diyorsan paşa paşa ödersin 7.5 milyon euro paralarını ne sen küfür edersin ne de onlar. Adamlar salak değil.2 yıl sonrada aynısını Eren için söleyeceksin başka bi çöpü almak için bu saçma düzen böyle gidecek
2 yıl sonrada aynısını Eren için söleyeceksin başka bi çöpü almak için bu saçma düzen böyle gidecek
Belki Jan Olde ile transfer politikamiz hakkinda fikir alisverisinde bulunuyordur@Can Uz Derdiyok transferinden beri ortalikta gözükmüyor. Heralde yöneticileri ile sIkI komisyon görüsmesinde saatlerdir.
bu milik denizli döneminde konuşulan herif mi ?
Antalya başkanının konuşmasını dinledim geçen bjk ile ilgili konuşuluyordu..bence bu rakamlara verirler maddi durumları iyi değil..zaten eto yıllık 3 milyon alıyor yanılmıyorsam..belki pazarlık vs ikna edilebilir..etonun yıllık ücretinden de feragat edeceklerini de düşünürsek 3 civarı bonservisle kazançları 6 milyon gibi bir rakam olur..tabi bunları konuşuyoruz ama muhtemelen dursun ve ekibi arayıp bir fiyat bile almamışlardır..ben çok isterim ne vereceği belli adam çünkü daha önce wesleyle oynamışlığı da var..ligue 1-2 de 4-5 mio seviyesi adam varmı bilmiyorum şuan carole u buldular diye hepsi bu fiyatta diyemeyiz ligue 2 de oynayan mosset 7 mio ya gitti mesela. birde yabancı topçu almak zorlaştı artık.
etonunda 3 mio olduğunu sanmıyorum açıkcası.
Higuain dan gelen para ile onlar da sacmaladilar.Evet o. Ama 34 milyon euro ya gitmis. Agir kazik olmus gibi.
Bunu düşünemez bu gerizekalılar. Ancak Eren'den nasıl kazık yiyebilirizi düşünüyorlardır mallar.Antalya başkanının konuşmasını dinledim geçen bjk ile ilgili konuşuluyordu..bence bu rakamlara verirler maddi durumları iyi değil..zaten eto yıllık 3 milyon alıyor yanılmıyorsam..belki pazarlık vs ikna edilebilir..etonun yıllık ücretinden de feragat edeceklerini de düşünürsek 3 civarı bonservisle kazançları 6 milyon gibi bir rakam olur..tabi bunları konuşuyoruz ama muhtemelen dursun ve ekibi arayıp bir fiyat bile almamışlardır..ben çok isterim ne vereceği belli adam çünkü daha önce wesleyle oynamışlığı da var..
En azından 1 çöp için söyleyeceksin. Yoksa seneye yedeklerde Umur Olcan tarik salih görünce küfür etme. Yok yedek bile olmasınlar diyorsan paşa paşa ödersin 7.5 milyon euro paralarını ne sen küfür edersin ne de onlar. Adamlar salak değil.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana gelirse 2 yıllık sözleşme ister ve 3.5 aşağı istemez ayrıca bir 2 milyonda Antalya ya bayılmak lazım. Hadi busene tamam peki seneye baston lamı oynayacak Avrupa da?Antalya başkanının konuşmasını dinledim geçen bjk ile ilgili konuşuluyordu..bence bu rakamlara verirler maddi durumları iyi değil..zaten eto yıllık 3 milyon alıyor yanılmıyorsam..belki pazarlık vs ikna edilebilir..etonun yıllık ücretinden de feragat edeceklerini de düşünürsek 3 civarı bonservisle kazançları 6 milyon gibi bir rakam olur..tabi bunları konuşuyoruz ama muhtemelen dursun ve ekibi arayıp bir fiyat bile almamışlardır..ben çok isterim ne vereceği belli adam çünkü daha önce wesleyle oynamışlığı da var..
İstemez kardeş örneği var. Serdar kesimal misal 3 yıl yattı 7.5 aldı gitti fenerden nerede olduğunu bilen yok. Tarik ta umutta donk ta giderler 2 tur atıp Salihli birlikte 7.5 milyonu cukka yaparlar. Tekrar yazıyorum adamlar salak değil. Almasaydık imzalatmasaydik.Basit çözüm. Günde 3 antreman sabah öğlen akşam noter tespitli antreman koyarsın izin günü olmaz bayram şudur budur bak nasıl gitmek ister
Açıkcası kapalı kutu adamlar yerine isterim bu şartlarda olsa bile..bu sene önemli çünkü seneyi düşünecek halde değiliz..şimdi 6 7 milyon maliyetli başka bir adam alınacağına 20 golü garanti bir adamı almak daha akıllıca olur..artı bir santrafor istemem.. Gelecek sene de clye katılırsak katılım parasını başka bir adama gömeriz..cl katılım payı için bu sene şampiyonluk önemliSana gelirse 2 yıllık sözleşme ister ve 3.5 aşağı istemez ayrıca bir 2 milyonda Antalya ya bayılmak lazım. Hadi busene tamam peki seneye baston lamı oynayacak Avrupa da?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmişte sokulanları bir.çıkarabilsek dediğin mantıklıGelen giden bize kazik sokmak istiyor. Allah bu türk kulüplerinin cezasini versin be.
Ne muhtac ediyorsunuz bizi sunlara, git al Avrupa'dan tas gibi forvet.
Olcan ida tarik ida öyle aldık bu sene dedik hala göndermeye çalışıyoruz.Açıkcası kapalı kutu adamlar yerine isterim bu şartlarda olsa bile..bu sene önemli çünkü seneyi düşünecek halde değiliz..şimdi 6 7 milyon maliyetli başka bir adam alınacağına 20 golü garanti bir adamı almak daha akıllıca olur..artı bir santrafor istemem..
Ya umuta youtube videosu bile yapılmaz hajrovic kadar bile görüntü yok.şu umutu hindistana, katara arabistana falan kakalayan bir menejer çıkmazmı ya. üstüne para veririz yeminlen