Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bukadar aptal yönetim mi olur.
madem göndericen sezon baslamadan yap.
ortaligin iyicene karismasinimi beklediler.
sezon baslamadan yapsalar dünkü rezillik belki yasanmazdi.
ortalik iyice gerilicek ondan sonra.

sneijder gitti takimi biraktim aynen
Bu adamlar olduğu sürece de desteklemeyeceğim
En doğrusuda bu

Selçuk Tolga Carole Yasin Sinan Donk Tarık Cavanda Dejong u yollayin şerefsiz herifler takım çöp dolu Sneijder gitti kına yaksın yönetim

kalanlar: cöpler

gidenler: podolski, bruma, sneijder, semih, chedjou

takim güc kazandi güüüüüc, tebrik ediyorum

@GSCForum

An itibariyle Galatasaray kadrosu içinden çıkılmaz bir haldedir.Özbek yönetimi Galatasaray'ı 2 senede rezil rüsva etti. #DursunÖzbekİstifa

DEtoxOZXYAAViM1.jpg

Çok sansasyonel bir transferdi gelişi çok büyük katkılarıda oldu ama artık eski vazgeçilmezliğinde değildi.Onu bu şekilde yollamak yanlıştı teklif gelip satılması daha mantıklı olurdu,Ama öncedende düşündüğüm gibi 14-15 sezonundaki bitmiş takımdan Muslera hariç kimi yollarlarsa ses çıkartmam Selçukta yakında gidecektir bundanda eminim.Tudor olmasa geçiştirmelik bir hoca bulunsa aynı bitmiş ekibe Cavanda,Sigtorson gibi adamlar alınıp devam edilmeyeceği ne malümdü.Anladık ki artık ordaki takım bitti Melosuda dahil Chedjousuda dahil Selçuğuda dahil Weside dahil Baltasıda dahil buna,Ve bu değişimin yapılması için birinin elini taşın altına sokması gerekiyordu.Belki çok olumlu bir futbol oynatmıyor belkide hala takıma tam ağırlığını koyamıyor ama yaptığı bu revizyona seste çıkartmıyorum Wesin biraz nezaketsiz yollanışı hariç.

beIN SPORTS Türkiye‏ @beINSPORTS_TR
SON DAKİKA! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz'ın menajeriyle görüşüyor!

HALA ANLAMAYAN BEYİNSİZLER VAR. KİMSENİN SNEIJDERSPORLU FALAN OLDUĞU YOK. SORUN ŞU Kİ TAKIM LEŞ DOLUYKEN SNEIJDER BU TAKIMDAN GÖNDERİLECEK SON ADAMLARDAN BİRİDİR. ÜSTELiK SATILMIŞ KALEMLERE ISMARLAMA HABERLER YAPTIRIP SNEIJDER'İ TARAFTARIN ÖNÜNE ATMAYA ÇALIŞMALARI FALAN ART NİYETLERİNİN GÖSTERGESİDİR. BU ADAMLAR SİYASET TARAFINDAN GALATASARAY'I BATIRMAK İÇİN GÖREVLENDİRİLMİŞTİR.

Taraftarin gazini almak icin bugün yarin 1-2 kap gelir. Öyle ayarlamislardir uyaniklar. Forum da 2 saat küfür serbest olmali, ohal ilan edilmeli. Yemin ediyorum ilk 8e giremeyiz bu Kadroyla...

Fernando Muslera, Eray İşcan, İsmail Çipe

Martin Linnes, Koray Günter, Ahmet Çalık, Serdar Aziz, Maicon Roque, Lionel Carole, Tarık Çamdal

Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Ryan Donk

Emrah Başsan, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Younes Belhanda, Yasin Öztekin, Bafetimbi Gomis, Eren Derdiyok.

Kadroya bak be. 2010-2011 sezonu kadrosu bin kat daha iyidi. O kadro 8.bitirdiyse bu 14. falan olur en iyi ihtimalle.

Son düzenleme:
Bunlar farkında değil şimdi belhanda gereksiz tepki görücek bakalım nasıl çıkacaklar işin içinden hep beraber görücez

şimdi başta selçuk olmak üzere bütün leşleri, tudoru ve dursunu her ortamda yerin dibine sokma zamani. Hepsi gidecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt