- 27 Ocak 2010
- 139.208
- 105.504
- 5.648
Tükendik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genel kurula bomba atmak lazım. Çatapatta olur. Zaten hepsi 90 yaşında.
La ilahe illallah. Aynı düşünmüyoruz diye beni kuşlukla suçluyor afaroz etmeye çalışıyor. Yönetim Sneijderi yollamaya çalışınca kızıyor. Yönetimi ne suçluyorsun aynı beyin düşünce yapısına sahipsen??? o gönderme de bulunduğunuz familya kadar beyne sahip olmayanlara ekstra açıklama yönetim gibi hata yapıyorsunuz demek istedim yapıcı değil yıkıcısınız herkesi sizin gibi düşünsün istiyorsunuz! Zira siz Allahsınız tövbe haşa en doğrusunu siz bilirsiniz. Sizin gibi düşünmüyorsa teröristtir klasik Türkiye. Çanakkale şehitlerim gibi nice şehitlerim olmasa bu topraklarda doğduğuna lanet edicem
Dinozor neslini tüketmekten içeri alınırsın.
Gelmemek icin bahane olarak istemistir, ne isi var bu reziller toplulugunun icinde.Feghouli'ye bak sen, yillik 4.3m istiyormus
Tudorun anasını öperim izmirden kalkar istanbula giderim bu seferSÖYLENTİ | Dün akşamki maçtan sonra Tudor Muslera ile tartıştı. GS'da Bruma ve Sneijder ile yolların ayrılmasında etkili olan İgor Tudor, dün Muslera ile tartıştı. Muslera'nın da takımdan ayrılmasi söz konusu.
Facede Gs basketbol sayfasında paylaşılmış
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gündeme gelmek isteyen bir kolpacinin hezeyani olsa gerekSÖYLENTİ | Dün akşamki maçtan sonra Tudor Muslera ile tartıştı. GS'da Bruma ve Sneijder ile yolların ayrılmasında etkili olan İgor Tudor, dün Muslera ile tartıştı. Muslera'nın da takımdan ayrılmasi söz konusu.
Facede Gs basketbol sayfasında paylaşılmış
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi