Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene Bursa burada küme düşmüş olsaydı Özlüce'de kesin dayak vardı..:asd22:..Bu durum da bizim küme düşmemiz gibi bir şey ama reaksiyon 0..Tamam dayak falan da ağır ama iyi bir organizasyon olması lazım..

Son düzenleme:
Yok mu şu kulübü satın alacak birileri, kurtarın bizi liseden'de o kafadaki insanlardan'da. Defolup gitsin hepsi.

Yemişim transferini be, reziller ordusu. Dursun defolana kadar olumlu olmayacağım net..

2 milyonluk çürük faslıyı 10 milyon euroya almayı, 33 yasında gomis'e 4,5 milyon euro maas vererek almayı marifet sandınız ettafa tükrükler saçtınız tudor buyuk hoca dursun buyuk baskan diye.. mustehak

Sanırım ancak küme düştüğümüz gün gerçek ve etkili tepki verilecek. Bu sene o sene olabilir

La ilahe illallah. Aynı düşünmüyoruz diye beni kuşlukla suçluyor afaroz etmeye çalışıyor. Yönetim Sneijderi yollamaya çalışınca kızıyor. Yönetimi ne suçluyorsun aynı beyin düşünce yapısına sahipsen??? o gönderme de bulunduğunuz familya kadar beyne sahip olmayanlara ekstra açıklama yönetim gibi hata yapıyorsunuz demek istedim yapıcı değil yıkıcısınız herkesi sizin gibi düşünsün istiyorsunuz! Zira siz Allahsınız tövbe haşa en doğrusunu siz bilirsiniz. Sizin gibi düşünmüyorsa teröristtir klasik Türkiye. Çanakkale şehitlerim gibi nice şehitlerim olmasa bu topraklarda doğduğuna lanet edicem

Sen bu kafayla nasi yaşiyosun zor olmuyo mu ?

Başak
Bjk
Fener
Trabzon

Çekişmesi izleyeceğiz biz daha toparlanıp o bütünlüğü filan yakalayamayız. Bir beyinsiz yine olası şampiyonluğun içine etti.

Trabzon fener belli zamandan sonra kopar lig yine bjk başak çekişmesi olur

SÖYLENTİ | Dün akşamki maçtan sonra Tudor Muslera ile tartıştı. GS'da Bruma ve Sneijder ile yolların ayrılmasında etkili olan İgor Tudor, dün Muslera ile tartıştı. Muslera'nın da takımdan ayrılmasi söz konusu.

Facede Gs basketbol sayfasında paylaşılmış

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SÖYLENTİ | Dün akşamki maçtan sonra Tudor Muslera ile tartıştı. GS'da Bruma ve Sneijder ile yolların ayrılmasında etkili olan İgor Tudor, dün Muslera ile tartıştı. Muslera'nın da takımdan ayrılmasi söz konusu.

Tudorun anasını öperim izmirden kalkar istanbula giderim bu sefer

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kusu yemlemeyin arkadaslar, engelleyin gitsin.

Gündeme gelmek isteyen bir kolpacinin hezeyani olsa gerek

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt