Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
al buyur bir örnek daha, futbol forumu lan burası ana bacıyı ne karıştırıyorsun.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ula var ya pravakötör diyordunuz ya asıl pravakötör sizsiniz en etkili şekilde Galatasaraylı olduğumu namusumla ortaya koyuyorum bu cümleme karşı hala zırvalamaya devam eden adamın anasına bacısına saygısı yoktur ki bu forum da eskilerden 20 kişi ancak kalmış sneijder ve denginde yorum yazan 20 kişi kalmış diğerleri aynı bizim takım kadrosu

DEuEVuLXsAAgpup

Freiburg, Leicester City'den Bartosz Kapustka'yı (20, orta saha) satın alma opsiyonu ile kiraladı.

İnşallah Perşembe günü eleniriz de taraftar sahaya girip Selçuk'la Carole'u döver.

Ula var ya pravakötör diyordunuz ya asıl pravakötör sizsiniz en etkili şekilde Galatasaraylı olduğumu namusumla ortaya koyuyorum bu cümleme karşı hala zırvalamaya devam eden adamın anasına bacısına saygısı yoktur ki bu forum da eskilerden 20 kişi ancak kalmış sneijder ve denginde yorum yazan 20 kişi kalmış diğerleri aynı bizim takım kadrosu

Sakin ol Renktas.
2li musabakalara yer vermeyelim nobette

aynen devam, bir insan bu kadar mı kör olur. Geldiğinden beri atar, millete hakaret küçük görme, böyle devam et, nede olsa insanın kendisini övme kapazitesi sınırsız.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Muhammet Demir'in çok maçını izledim Bursa altyapısında oynarken..Bu çocuk neden bu kadar geriledi anlam veremiyorum..Enes'e göre daha çok potansiyeli vardı altyapıdayken..Yerli futbolcular bir yerden sonra mental olarak gelişimini tamamlayamıyorlar sanırım..Eğitim sistemini yeniden düzenlemek gerekiyor buna göre..

Yetenek olarak diyorum Muhammet şuanda en iyi forvet. Ama hem müzmin sakat hemde kafa olarak bitik. Sağlam bir terapiye ihtiyacı var.

Sneijder'i Sampdoria ve LA Galaxy istiyor. Hollandalı, Sampdoria'ya sıcak bakıyor. [Sky Italia]

aynen devam, bir insan bu kadar mı kör olur. Geldiğinden beri atar, millete hakaret küçük görme, böyle devam et, nede olsa insanın kendisini övme kapazitesi sınırsız.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kardeş kalp kırmaya değmez yanlış anlaşıldıysam özür dilerim İnan ben de şuan çok gerginim düşününce söylediklerinden bazılarını yapmışım geçmişe bakınca ama lütfen siz de kendinizi tartın bir... TEKRAR zorunda olmasam bile RAHATSIZLIK VERDİĞİM HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM...

Lazio Lucas Leiva icin liverpool'a 5m pound odeyecekmis

Bu adam bosa cikmadi mi?

Nasıl bir transfer dönemi Allah'ım.

Takımın en iyi oyuncusu Bruma 12 milyon euro gibi kelepir bir fiyata satıldı
Sneijder gibi takımın tek süper yıldızı kovuldu
32 yaşındaki Gomis'e 5 milyon euro bonservis ederinin 3 kat yıllık ücret verildi
Belhanda ya 10 milyon Euro bonservis verildi yıllık 3.35 milyon Euro maaş verildi
Maicon gibi ilk intibasi rezalet olan topcuya 7 milyon Euro verildi
Selçuk takımda
Donk takımda
Eren takımda
Yasin takımda
Tolga takımda
Carole takımda
Sinan bizden gitmek için hainlik yapıyor
Ostersund gibi Boluspor ayarında bir takıma elendik.

Çok mutsuzum

Son düzenleme:
adnan polatın dursundan ne farkı varda istiyorsunuz ekonomiyi düzeltti demeyin şimdi sportif tüm branşlarda ağızımıza etti dursunada rivayı sattı gs yi kurtardı diyenlerden farkınız kalmaz adnan ekonomiyi düzeltti ama derseniz. bu kulübün önceliği sportif başarı polatın adnan sezgin inadı dursun özbekin, mehmet özbek inadıyla benzerlik gösteriyor. Ayrıca aziz yıldırımın adamıdır kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt