Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.143
Mariano, Feghouli, Muhammet geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
al buyur bir örnek daha, futbol forumu lan burası ana bacıyı ne karıştırıyorsun.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ula var ya pravakötör diyordunuz ya asıl pravakötör sizsiniz en etkili şekilde Galatasaraylı olduğumu namusumla ortaya koyuyorum bu cümleme karşı hala zırvalamaya devam eden adamın anasına bacısına saygısı yoktur ki bu forum da eskilerden 20 kişi ancak kalmış sneijder ve denginde yorum yazan 20 kişi kalmış diğerleri aynı bizim takım kadrosu
aynen devam, bir insan bu kadar mı kör olur. Geldiğinden beri atar, millete hakaret küçük görme, böyle devam et, nede olsa insanın kendisini övme kapazitesi sınırsız.Ula var ya pravakötör diyordunuz ya asıl pravakötör sizsiniz en etkili şekilde Galatasaraylı olduğumu namusumla ortaya koyuyorum bu cümleme karşı hala zırvalamaya devam eden adamın anasına bacısına saygısı yoktur ki bu forum da eskilerden 20 kişi ancak kalmış sneijder ve denginde yorum yazan 20 kişi kalmış diğerleri aynı bizim takım kadrosu
Yetenek olarak diyorum Muhammet şuanda en iyi forvet. Ama hem müzmin sakat hemde kafa olarak bitik. Sağlam bir terapiye ihtiyacı var.
Mustafa sarp h.o diyebilir miyiz
Bu halden kötü olmayız. Sneijder gibi bir adam bile bu adamın attığı ekonomi adımları ile geldiMustafa sarp h.o diyebilir miyiz
aynen devam, bir insan bu kadar mı kör olur. Geldiğinden beri atar, millete hakaret küçük görme, böyle devam et, nede olsa insanın kendisini övme kapazitesi sınırsız.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Hangi ?Selamın Aleyküm geri geldimama dünkü sözlerimin hala arkasındayım
Selamın Aleyküm geri geldimama dünkü sözlerimin hala arkasındayım