- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Her kelimenin 2.harfine bakınD kono ve feghouli keske gelseee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her kelimenin 2.harfine bakınD kono ve feghouli keske gelseee
Her kelimenin 2.harfine bakın
Dursun Özbekle başarılar kardeşim..
Siz bu kafayla devam edin..
Dursun gider Temel gelir kafalar değişmedikçe siz sorunun kaynağına inmekten hep kaçının yok Adnan Sezgin yok stad açılışı parası yoktu Galatasaray'ın götünde don yoktu doon..
Bitmiş sıfırı tüketmişti..
O stad olmasa şimdi kayyuma atanır bölgesel amatöre doğru giderdi Galatasaray..
Boş boş konuşuyorsun..
O liseden kurtulmadıkça bu düzen böyle devam eder. Derin Devlet gibi işine geleni çıkarıp indiriyorlar. Bu da nasıl mümkün olacak çok zorGalatasaray'ın başındaki tek bela keşke Dursun Özbek olsa. Öyle bir Lise belası var ki başımızda biz daha o Lise'den ne malları başımızda başkan göreceğiz kim bilir.
Aldığı komisyonlar paralarını phuket adalarında eziyordur.
O liseden kurtulmadıkça bu düzen böyle devam eder. Derin Devlet gibi işine geleni çıkarıp indiriyorlar. Bu da nasıl mümkün olacak çok zor
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dursun geçen sene de göndermek istiyordu taraftar tepkisinden sonra imza attırdı zatenSneijder'i istemeyen Tudor değil Dursun'du. Taraftar baskısından korktukları için birkaç transfer yakın zamanda açıklanır diye düşünüyorum.
Bu saatten sonra değil transfer şampiyonluk bile kurtaramaz dursun u.Sneijder'i istemeyen Tudor değil Dursun'du. Taraftar baskısından korktukları için birkaç transfer yakın zamanda açıklanır diye düşünüyorum.
O çok belli. Tudor onun önündeki bir kalkan. Baktı çok karıştı ortalık, başka bir td getirir bir 6 ay daha oyalarSneijder'i istemeyen Tudor değil Dursun'du. Taraftar baskısından korktukları için birkaç transfer yakın zamanda açıklanır diye düşünüyorum.
Muslera yı gönderecek bir g.t icat edilmedi. Bugünkü protesto yanında fındık fıstık kalırMuslera'yı da göndermeye cesaret edemez herhalde
Pek sanmıyorum ben o işin olacağını
Muslera gitmek isterse, başka tabii. Ama onunda gitmek isteyeceğini sanmam
Oha o niyeUğur Karakullukçu: "Galatasaray daha Dany'e de 1 M € ödeyecek. İlerleyen günlerde resmen duyurulur. Taraftar hazırlıklı olsun yani."
![]()