Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz battık ki beyler zaten. Önümüzdeki en az 4-5 sene orta sıralara oynamaya hatta küme düşmemeye oynamaya mahkumuz. Abarttığımı düşünenler olabilir ama alakası yok.

Galatasaray'ın başındaki tek bela keşke Dursun Özbek olsa. Öyle bir Lise belası var ki başımızda biz daha o Lise'den ne malları başımızda başkan göreceğiz kim bilir.

Dursun Özbekle başarılar kardeşim..
Siz bu kafayla devam edin..
Dursun gider Temel gelir kafalar değişmedikçe siz sorunun kaynağına inmekten hep kaçının yok Adnan Sezgin yok stad açılışı parası yoktu Galatasaray'ın götünde don yoktu doon..
Bitmiş sıfırı tüketmişti..
O stad olmasa şimdi kayyuma atanır bölgesel amatöre doğru giderdi Galatasaray..
Boş boş konuşuyorsun..

Sen boş boş konuşuyorsun kardeşim, 20-25 milyonluk bir sivil toplum örgütünü hangi babayiğit bölgesel amatör lige gönderiyormuş, bırak stadı bu ülkede alenen şike yapıldı o takımlara bile bir şey olmadı, çıkın artık hayal aleminden. Bu arada Dursun'un da onun zihniyetinin de abv.

Hala geleceğe dair umudunuz var ki buradasınız, umutsuz yaşanmaz zaten, etrafta tursun denen bir kornişona rağmen.

Geberin hıyarağaları

Galatasaray kadar entrikanın olduğu Dünya'da kulüp yoktur..
Bu kadar büyük potansiyeli para kaynağı olan bu kadar fakir kulüp yoktur..
Bu kadar çok taraftarı olup çok boş taraftarı olan kulüp yoktur..
Ve bu kadar bombok yönetilip bu kadar başarılı kulüpte yoktur..
İlginç ya..

Sneijder'i istemeyen Tudor değil Dursun'du. Taraftar baskısından korktukları için birkaç transfer yakın zamanda açıklanır diye düşünüyorum.

Sneijder'i istemeyen Tudor değil Dursun'du. Taraftar baskısından korktukları için birkaç transfer yakın zamanda açıklanır diye düşünüyorum.
Dursun geçen sene de göndermek istiyordu taraftar tepkisinden sonra imza attırdı zaten

TD istese bile o göndermek için her şeyi yapardı

2Q==
,8dSbFgnH5Ueloa_5Vh-yOA.jpg
12930917_361189194005282_1555803087_n.jpg
images
bu veledi de çok özleyecem

Muslera'yı da göndermeye cesaret edemez herhalde

Pek sanmıyorum ben o işin olacağını

Muslera gitmek isterse, başka tabii. Ama onunda gitmek isteyeceğini sanmam

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray daha Dany'e de 1 M € ödeyecek. İlerleyen günlerde resmen duyurulur. Taraftar hazırlıklı olsun yani."

:(

Italyan arkadas az önce mesaj atmisti, muslera gündem falan olmus italya da. Hatta napoli Galatasarayla anlasti falan haberleri dolasiyormus, sadece maas sikintisi varmis.

Poldi
Bruma
Sneijder
Ve simdi muslera

Yaprak dökümü degil, kök kurutma...

Dursun A... A...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt