Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek Aspor'a yaptığı açıklamada "Galatasaray taraftarı elinden şekeri alınmış çocuk gibi sürekli ağlıyor ,futbolu profesyonellere bıraktık biraz sabır gösterseler doğru karar aldığımızı görecekler.Malesef sosyal medyada futboldan anlamayanlar kaos yaratıyor."

Dursun Özbek Sneijder konusunda "Sneijder'in disiplinsiz davranışları doğrultusunda aldığı yüklü bir ceza vardı, ancak ödemek istemedi.Diğer futbolcularımıza haksızlığa göz mü yumsaydık?"
Ulan yine küfür edicem zor tutuyorum kendimi. Yasin çok mu disiplinli. Selçuk un ceza ne oldu Selçuk sanki ödeyecek mi. Neyi doğru yaptınız da buna inanalım

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lütfen duygularınıza kapılıp transfer falan istemeyin renktaslar, benim dememle olmuyor demeyin, sosyal medya enerji vs. cok onemli. Su an en onemli adım transfer yapılmaması olur. Daha fazla carcur edilmemeli kulubun parası. Bir de tabi Riva parasının takipcisi olmalıyız. Bu sene 8-10 neyse bir sırada tamamlayıp sene sonunda hep beraber yeni Galatasarsay'ın kurulmasını izleyecegiz insallah. 3-5 senede düzlüge cıkarız

Sneijder gittigine göre ilk 11´e hali hazirda 6 üst düzey transfer lazim (Mariano disinda), arti alternatif bir forvet.

1607919_Galatasaray_SK.jpg
Hala kadro yapmayın lütfen. Utanc verici birşey bu

Bu adamların davranışlarına mantık yürütmeye çalışma renktaş yorma kendini. Bunlar hem beyinsiz hem hain. Anlayamayız biz yapılanları
Ya valla soğudum resmen artık futboldan. Bu adamın yaptıklarını fenerli biri bile yapamazdı. İçten içe Galatasaray nefreti taşıyan biri olduğunu düşünüyorum. Başka bir açıklaması olamaz yani.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

selcuk denen kan emici dururken biz wesleyi gönderdik

luce gibi hoca bosta dururken çomarın birine hocalık verdik

sonrada basarı ve transfer bekliyoruz..

Dursun Özbek Aspor'a yaptığı açıklamada "Galatasaray taraftarı elinden şekeri alınmış çocuk gibi sürekli ağlıyor ,futbolu profesyonellere bıraktık biraz sabır gösterseler doğru karar aldığımızı görecekler.Malesef sosyal medyada futboldan anlamayanlar kaos yaratıyor."

Dursun Özbek Sneijder konusunda "Sneijder'in disiplinsiz davranışları doğrultusunda aldığı yüklü bir ceza vardı, ancak ödemek istemedi.Diğer futbolcularımıza haksızlığa göz mü yumsaydık?"

selçuk formayı yere attığında ne ceza verdiniz be ibne

Ssst kadro yapıp cürük portakalı gönderen futbol ulemaları nasılsınız? Hazır mısınız yasin, tolga, donk, selcuk, tarık ve sakatlanmazsa çürük faslınızla ligde kalma mücadelesine ? Gercek Galatasaray'lılar icin uzuluyorum ama size ve dursun kafanıza az bile

Son düzenleme:
Ben Arfa bu hafta içinde GALATASARAY a imza atacak. 4‚5 M Euro yıllık ( Kaynak : L´equipe ) Twitter

sağ bek, sol bek, merkez, sağ acık, sol acık.

bok alırız bu kadar oyuncuyu. mairano dan sonra en iyi ihtimalle bir tane önlibero alınır, tolga yedek bekler selcuk 11.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt