Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini cesur zanneden TUDOR varsa delikanlılığın takımdaki leşleri kadro dışı bırakıp pafdan oyuncu getirip oynatabilirmisin sen sneijderi göndermiş adamsın yer mi bi yerlerin yapabilirmisin ? Nah yaparsın Allahın korkagı hiç bir yerde sneijder sorusuna cevap veremeyecek kadar korkaksın TUDOR!!

DEtvSFIXYAEZofC.jpg

DEtvSC8XUAAResV.jpg

Adama adam gibi HAKETTIGI GIBI EFSANEVI bi veda uygulayamadik . Insallah bir gün yolu düserde adam gibi birseyler yapariz. Yeni yönetim bir cagirir.

Son klas 30 m golünü, para almayarak yapti

Yalnız anlamadım bu tudor bu dursun nasıl bu kadar aptal olabiliyolar yani cidden amaçlarını çok merak ediyorum bütün taraftarı karşısına aldılar amaçsızca. Zaten son 2 sezon berbat geçmiş sonra tvye çıkıp korkunç bi uyum var takımda diyor hyatım boyunca kimseye bukadar bilenmedim yemin ederim

olcan efendi sneijder dan azıcık adamlık nedir öğrensin. bir taraftar olarak oynamadan alacağın o parayı helal etmiyorum sana olcan, dışarda nerde ne zaman görürsem yüzüne tüküreceğim. camiasız bir asalaksın artık gözümde

Nevzat yine yönetimi aklamaya calisiyor

Mahalle yanarken o... saçını tararmış.

Teşbihte kusur olmaz, bazı kişilerin hala transfer peşinde olmasını buna benzetiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt