Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftari uyutmak icin neden haber yaptirsin ki adam,adam gitmiyor zaten yapismis koltuga yuzune tukursen yagmur zanneder,utanmaz arlanmaz,ne oldugu belirsiz pis herif,geldiginden beri gun yuzu gormedik allah onun bin turlu belasini versin

Ben arfa gelsınde omzumuzda tasıyalım havaalanında

"Hadi bana küstün. Aliye veliye küstün. ulAn Galatasaray'a nasıl küseceksin? Başka Galatasaray yok !

'"ALPASLAN DİKMEN"

Doğru söze ne hacet, Alpaslan Dikmen'i rahmetle anıyorum. Bu yaşadıklarımıza rağmen desteğe devam, mecburuz.
Alpaslan dikmen bu ultrasucukcuları veya ultradursuncukları görseydi ultraslanı lağvederdi

10 kere yazdım haziranın başında teklif yapıldı diye,ama sonra hiçbirşey söylenmedi.Şimdi belki yine bir teklif vardır,özellikle Sneijder gidince.

Feguli begendigim bir oyuncu degil gelmeyecek olmasina sevindim. Konop yada Lens gelmeli sag tarafa. Bu arada 4 transfer daha olacak diyor Nevzat. Benim tahminim Soyle bir kadro kurulacak

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar(Ahmet)-Transfer
Selcuk-Transfer
Transfer-Belhanda-Transfer
Gomis

fransa basını geliyo diyo yalnız.france futballdan biri anlaştıgımızı söyledi.

Feg yerine Belhanda şartlarını Lens'e teklif edelim adam gelir..Sahi neden teklif yapılmıyor Lens'e

DEzesyvXsAAOBZm.jpg

Mariano´nun cene kemigi yok galiba

2 tane orta saha alamazsak ben arfa gelsin arenada yuhalanir defansa gelmiyor diye,selcuk yakar yine takimi

Fellaini tam bizim liglik oyuncu. İnanılmaz çirkef bir herif ve çok sert oynuyor. Tam aradığımız defansif ön libero, hücum yönü iyi değil o kadar ama bu ligin üzerinde bir adam.

Dursun ve avenesi son kuruşlarıda çöpe atıyor yakında adaya el konulacakmış,florya zaten gitti, antreman sahası bulamayacak çöplük olmuş kadro.

Dribling yaparak topu ileriye taşıyabilen çift yönlü tempolu bir orta saha gelmezse, hiç bir halt olmaz

Vainquer + çift yönlü top sürebilen bir orta saha gerek bence. Fellaini gelmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt