Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool'da Mamadou Sakho ve Lazar Markovic kadro dışı bırakıldı.

İmbula
Fernando
Feghouli

hemen bugün gelmeli artık yeter Tolga-Selçuk-Yasin gibi adamları izlediğimiz

Imbula olursa, Tudor yanina bir önlibero istedi, Vainqueur veya Fernando listenin basindaki isimler (beIN Sports)

Son düzenleme:
0fe049121f-1078.png
[/URL][/IMG]

İyi ki Atatürk görmüyor şu halimizi renktaşlar, Çanakkale savaşında başta Alman komutan rezilce yönetiyor diye savası bıraksaydı şuan belki yarımız yoktu yarımız da İtalyan Yunan Fransız İngiliz'dik. Ne yapmamızı bekliyorsunuz mezara mı girelim? Bir sürü şehidimiz var bu Sneijder gittiğindeki üzüntü o şehitler için olmuyor. Tamam ben de gitmesini istemiyordum ama gitti varsayalım ki ayağı kırıldı sezonu kapattı. Dursun u istifa ettirebilecek var mı aranızda birisi? Ben söyleyim yok! Hayatı kendi kendinize neden zindan etmeye çalışıyorsunuz? Futbol savaş değil eğlence, ama siz kendinize eziyet ediyorsunuz. Ya futbolcular milyon euroları yiyorlar, adamlar yeniliyor evde alem düzenliyorlar biz burda cenaze töreni düzenliyoruz. Gelirlerse gelirler izleriz gelmezlerse de zaten dursuna kayıyorduk 2 ye katlarız. AYRICA DURSUNA BOŞUNA KIZIYOSUNUZ GALATASARAY BAŞKANLIĞINI BU DERECE DÜŞÜRÜP ONU ORAYA GETİREN BİNLERE KIZACAKSINIZ! Zor günde aday olmayıp saklananlara kızacaksınız. Koskoca Galatasaray da aday çıkmadı.

Ya sen bu kafayla nasi yaşiyosun ? Ataturk,yunanlilar,Şehitler,sneijder ne alaka

Galatasaray'ın, Imbula'nın yanına Fernando veya Vainqueur'i transfer etmek istediği iddiaları var. (beIN SPORTS)

Fernando olmaz vainq alinir
Benim ilk tercihim fernando

Fernando>imbula>vainq

imbulanin ucagini indirecegiz birazdan hep beraber ins

Bülent Timurlenk: "Çok radikal bir değişim oluyor Galatasaray'da. Serdar Aziz veya Ahmet Çalık'tan başka Türk olmayacak gibi ilk 11'de."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt