Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Gomis kampin ilk gününden beri takimdabu hamlesine ben de kızsam da belki gomisin antrenman kondisyon eksiği vs. var diye çıkarmıştır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis kampin ilk gününden beri takimdabu hamlesine ben de kızsam da belki gomisin antrenman kondisyon eksiği vs. var diye çıkarmıştır..
Ben öyle düsünmüyorum, bastan Selcugu da gönderip, simdiye kadar nasil Sneijderin yerine adam alindi ise onun da yerine adam alinmis olsaydi, kimse bu kadar sert tepki vermezdi.Şöyle bir husus var,kağıt üstünde iyi transferler yapılsa bile Sneijder'in gönderilmesi olayının gölgesi hep takımın üstünde olacak.Bu iyi bir şey değil takım için.
Ya hiç sanmıyorum, yani ben ilk geldiğinde başarılı olmasını çok istiyordum ama şuan hiç ümidim yok açıkçası. Sinan, yasin, carole berbat oynarken tahammül sınırlarını zorlayıp hiç birini görmemesi bütün ümitlerimi bitiriyor.
Perşembe maça gideyim bari, az daha kendime stres yapayım. Kabız olacaz ama umarım şu turu geçeriz ve her şey güzel olur.
Gomis kampin ilk gününden beri takimda
galiba yayinlandi ama türkçe çeviri için bugün öğlene kadar falan beklemek lazım
Evet ama uzun bir tatilden sonra katilmisti.Gomis kampin ilk gününden beri takimda
Galatasaray, Lucescu ile anlaştı. Östersunds turu geçilmezse, Tudor gönderilecek ve Lucescu 2 yıllık imza atacak. (Gazeta Sporturilor)
Muslera
Mariano
Maicon
Kompany
Kolarov
Fernando
İmbula
Feghouli
Belhanda
Zlatan
Gomis
Yapalım.