Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis 90 dakika oynayıp sakatlansaydi ne diyecektiniz
Hazır değilim diye beyanatı var
Bu işler keşke bu kadar dediginiz kadar basit olsa

Şöyle bir husus var,kağıt üstünde iyi transferler yapılsa bile Sneijder'in gönderilmesi olayının gölgesi hep takımın üstünde olacak.Bu iyi bir şey değil takım için.
Ben öyle düsünmüyorum, bastan Selcugu da gönderip, simdiye kadar nasil Sneijderin yerine adam alindi ise onun da yerine adam alinmis olsaydi, kimse bu kadar sert tepki vermezdi.

Ya hiç sanmıyorum, yani ben ilk geldiğinde başarılı olmasını çok istiyordum ama şuan hiç ümidim yok açıkçası. Sinan, yasin, carole berbat oynarken tahammül sınırlarını zorlayıp hiç birini görmemesi bütün ümitlerimi bitiriyor.

Perşembe maça gideyim bari, az daha kendime stres yapayım. Kabız olacaz ama umarım şu turu geçeriz ve her şey güzel olur.

yedek kulübesine baktığımızda cidden oyuna girecek adam yoktu bu çöplerin oyunda kalma nedeni bu ... Haa ben olsam sinanı çıkarıp ereni alırdım o maçta Gomis takımın en iyisiydi..en azından ilerde top indirip top tutyordu

quaker'ın bilgileri özetle;

Tudor'un geleceği rövanş maçından sonra belli olacak, Strinic transferi de doğrudan buna bağlı (Tudor'un ikili ilişkisi ile anlaştığı bir adam herhalde)

Imbula için Mariano taktiği deniyoruz. Oyuncu ve menajeri ile anlaşıp menajere git baskı yap kulübe diyoruz.

Fernando olabilir, Nasri pek olabilir değil.

Feghouli olacak ama sanırım bazı rahatsız edici detaylar mevcut. Aşırı maaş veriliyor olabilir.

Feghouli sanirim bizim icin eger olursa tabi, bu transfer sezonundaki en pahali maliyetli oyuncumuz olacak gibi.
Fernando zaten gecen sene cok forma bulamadi ve simdide gozden cikartildi. Lucescunun eski talebesi idi sanirim Shaktarda.
8 milyon gibi komik bir bedel istemelerinden belli zaten.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Galatasaray, Lucescu ile anlaştı. Östersunds turu geçilmezse, Tudor gönderilecek ve Lucescu 2 yıllık imza atacak. (Gazeta Sporturilor)

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Strinic
Imbula - Fernando
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis

sola strinic rodriguesi yazmayın ya :/ kalp krizinden ölecegim

Özellikle Garry, kafa çalışması ve iq bakımından kesinlikle Galatasarat oyuncusu değil, 11+3 yabancı olayındaki +3 kısmı için olabilir..

Igor Tudor, Östersunds maçı sonrası Carole'ün yetersiz olduğunu yönetime bildirdi. (NTV Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt