Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Lemina tamamen unutuldu herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando... feg...imbula gelirse...
Rakiplere gecmis olsun
"Feghouli ile aradaki fark 250 bin euro, önemsiz çok küçük bir fark" diyorlar ya, benim 250 bin eurom olsa hayatım kurtulur.. Eşşek gibi okuyup köpek gibi çalışıp şu haberleri okuyunca kuduruyorum arkadaş.. Dünya çok boktan yer..
hani torino haberinden önce 3 5 haber vardı ya sallama bizim.basindan .. yok başkanı hayir dedi bilmemne. O zamanlarda takılı kalmış selmano yüzden mi torino kiralık isteyince,opsiyonuna 18 milyon dedi stoke city?kiralık vermek istemeseler opsiyon gibi bir mevzu söz konusu olabilir mi acaba?bu kadar mı aptal bu selman?
arkadaslar size bi sorum olacak
fernando - imbula ikilis göbekte is yapar mi?
örnegin selcukun ilk senesindeki melo-selcuk ikilisi gibi olur mu? hangisi daha cok melo vari, hangisi selcuk vari (tabi selcukun xelcuk oldugu zamanlar)
ve bu ikisinin disinda hangi göbek ikili daha uyumlu olur... mesela vanqueur ve adi gecen diger oyunculardan en iyi 2liyi ögrenmek istiyorum... birbirini en iyi tamamlayan.
yalniz lig icin fazla iddaali bir kadro kuruyoruz
TamamNe hükmetse tepkiler çoğalınca maç öncesi Feghouli, Imbula ve Fernando haberleri servis edildi. Gerisini siz düşünün.
eminmisin
![]()
bazi günler vardir "keske yataktan cikmasaydim" dersin ya, iste bu resmi görünce hayattan soguyor insan.
maicon ile korayı hemen harcamayın.gerisi önemsiz zaten şutla gitsinbazi günler vardir "keske yataktan cikmasaydim" dersin ya, iste bu resmi görünce hayattan soguyor insan.