Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada 2. Ön eleme için kadroları ne zaman bildiriyoruz UEFA'ya?
Cumartesi falandır benceBu arada 2. Ön eleme için kadroları ne zaman bildiriyoruz UEFA'ya?

Muslera hizla topu oyuna soktu Marianoya birakti.
Simdi Mariano Ortaya bakti Imbulayi gördüm ama o 'bana atma dedi'
marianodan pas Fernandoya
fernando uzun bir top Feghouli nin önüne
Feghouli ortaya bakti Gomiiiiiiis goooool müthis bir organizasyon Ekli dosyayı görüntüle 17321![]()
Imbulanın top bırakma kısmında koptum ahahahahaMuslera hizla topu oyuna soktu Marianoya birakti.
Feghouli ortaya bakti Gomiiiiiiis goooool müthis bir organizasyon Ekli dosyayı görüntüle 17321![]()
Bu arada 2. Ön eleme için kadroları ne zaman bildiriyoruz UEFA'ya?
bursaspor dönemleri gayet başarılıydiVolkan şen Yasin'in gol atamayan versiyonu.
İyi para saçıyoruz galiba. Bu para, tarihin en rezil yönetimindee harcanmamalı ve kurulan kadro da şuana kadar hemen hemen hiçbir ışık vermeyen bir teknik direktörün eline verilmemeliydi bence. Bir de Ostersund denen takıma elenirsek saçılan paraların altında ezilip rezil de olacağız.
Ayrıca Sneijder'in maaşını üçe çekerek takımda tutup, Belhanda transferinden vazgeçerek o parayı eksik başka bir bölgeye ( mesela sol bek ya da sol kanat) yatırmak daha mantıklı olurdu. Ben sneijder'i de özellikle son iki yılındaki performansından dolayi çok tutan biri değilim ama gerçekten fegh - imbula - fernando'nun eklendiği bir takımda o da üzerine düşeni yerine getirirdi zannımca.
Muslera hizla topu oyuna soktu Marianoya birakti.