Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guardiola, ismi takımımızla anılan Fernando'yu ABD kampının kadrosuna dahil etmedi. (Gama Spor)

bitmis

84397e617e36475a20468e95a29a00e3.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Guardiola, ismi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Wilfried Bony 'i ABD kampının kadrosuna dahil etmedi. (Gama Spor)

c9e5e4e047fa815ce994e6ff310582c1.jpg
Muslera hizla topu oyuna soktu Marianoya birakti.
e0f62590d92dc81469925ae41b5dbb8d.jpg
Simdi Mariano Ortaya bakti Imbulayi gördüm ama o 'bana atma dedi'
d9195c24b3ed7ef10eea330d7d05e992.jpg
marianodan pas Fernandoya
d41fea6423451ebcbcab4745f1fef879.jpg
fernando uzun bir top Feghouli nin önüne
dd9dc644bb392b9948569b37388ff853.jpg
Feghouli ortaya bakti Gomiiiiiiis goooool müthis bir organizasyon IMG_1082.webp

İyi para saçıyoruz galiba. Bu para, tarihin en rezil yönetiminde harcanmamalı ve kurulan kadro da şuana kadar hemen hemen hiçbir ışık vermeyen bir teknik direktörün eline verilmemeliydi bence. Bir de Ostersund denen takıma elenirsek saçılan paraların altında ezilip rezil de olacağız.

Ayrıca Sneijder'in maaşını üçe çekerek takımda tutup, Belhanda transferinden vazgeçerek o parayı eksik başka bir bölgeye ( mesela sol bek ya da sol kanat) yatırmak daha mantıklı olurdu. Ben sneijder'i de özellikle son iki yılındaki performansından dolayi çok tutan biri değilim ama gerçekten fegh - imbula - fernando'nun eklendiği bir takımda o da üzerine düşeni yerine getirirdi zannımca.

Son düzenleme:
Fernando yu ya aldık yada City satış piyasasına sunuyor an itibariyle teklifleri almak için.

İyi para saçıyoruz galiba. Bu para, tarihin en rezil yönetimindee harcanmamalı ve kurulan kadro da şuana kadar hemen hemen hiçbir ışık vermeyen bir teknik direktörün eline verilmemeliydi bence. Bir de Ostersund denen takıma elenirsek saçılan paraların altında ezilip rezil de olacağız.

Ayrıca Sneijder'in maaşını üçe çekerek takımda tutup, Belhanda transferinden vazgeçerek o parayı eksik başka bir bölgeye ( mesela sol bek ya da sol kanat) yatırmak daha mantıklı olurdu. Ben sneijder'i de özellikle son iki yılındaki performansından dolayi çok tutan biri değilim ama gerçekten fegh - imbula - fernando'nun eklendiği bir takımda o da üzerine düşeni yerine getirirdi zannımca.

Aynen öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt