Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DE82k8pXYAEm9JM.jpg

Fernando ve İmbula gelsin ondan sonra tartışırız. Yeterki gelsin sonra sabaha kadar tartışabiliriz. Bizim takımda o mevkide Selçuk diye birşey var hatırlatayım.

Ali Naci Küçük: GS Yönetimi bu sezon için orta sahaya en az 4-5 oyuncu düşünüyor. Bu yüzden 2 oyuncu alınması kesin.

:DD

imbula-fernando-feghouli-sol kanat....

Merhaba,bayadir yazi yazmadim,sadece yorumlari okuyorum,ama o kadar cok bilmis var ki.Yok Sneijder niye gitmis yok Igor Tudor kötüymüs yok Dursun Özbek bilmem neymis.Sneijderi biz almadan önce Interde kadro disi kaldi ama indirime gitmedi ve Parasini tikir tikir aldi,simdi Galatasaraydan niye almadan gitsin?Demek ki gidecegi Takim belli ki Para almadan gitti,ve ben suna inaniyorum Takimimizda benim dedigim olacak Modundaydi,Antrenör begenmiyordu,Riekerink i de De Jong u da aldiran o,Takima zarar veriyordu,kimse Galatasarayimizdan büyük degil.Gelelim Igor Tudor a Adam kendi Takimini kuruyor,ve aldirdigi oyuncular olsun istedigi oyuncular olsun hic biri bos isim degil bunu kabul edin.Fatih Terim bile böyle bir Liste olusturamazdi.Bu Adam oyuncudan anliyor da Futboldan mi anlamiyor,gecin onu bu Adama sans verilmeli,birakin kursun kadrosunu ondan sonra görelim Takimimiz oynuyor mu oynamiyor mu.Sunu da kabul edin senelerdir bizi kanser eden oyunculardan bizi kurtariyor,Sabri gitti,Hakan Balta gidecek,Selcuk bile kesilececek.Igor Tudor cok iyi bir kadro kurma pesinde ve cok iyi bir Takim cikaracak ortaya ben buna inaniyorum.Ben bu kadar iyi oyunculardan olusan bir Liste Ünal Aysal ve Terim dönemi bile görmedim.Gelelim UEFA Kupasi macimiza,evet ilk Macimizi Östersunds a 2:0 kaybettik,ama sunu düsünmüyorsunuz,Igor Tudor cok agir Antreman yaptiriyor ve bazi oyuncularimiz bu Adami sevmiyor(Selcuk,Sinan......)Takimimizi ve Tudoru Resmen sattilar,Tudoru göndermek icin elinden geleni yapiyorlar ve yapacaklar,Tudor ne yapsin omu cikip oynasin.Birakin Adam Takimini kursun biraz sabir edin

Hay agzina saglik
Hatta surec dusunulenden de sancili gecebilir, ilk sene sampiyonluk falan da beklememek lazim, ama aşı tutarsa gercek bir sistem ve cok iyi bir takim izleyebiliriz
Ben artik yildizlar uzerine kurulu, onlarin cani isterse oynayan istemezse dokulen takim izlemek istemiyorum
Herkesin gorevini yaptigi tikir tikir isleyen bir takim izlemek istiyorum

Melo gelirken bidondu, fernando ise eplnin sayılı dmclerinden, performansı ortada bir isim.

Melo gibi kart sorunu da yok

Fernando 6 ya biter, feguli 5 desek çok para harcamış olmuyor muyuz ?

GSC

Serdar 4,5
Eren 4
Garry 3,5
Ciğerci 3
Çalık 2,5
Cavanda 1,8
Sigdursun 700bin
Josue 700bin
= 20,7 milyon Euro = Lig 4.lüğü

Bu yıl 21 milyon harcamışız gönderilen oyunculardan da 17 milyon kazanmışız. İyi oyuncular alındığı takdirde para konusu sıkıntı olmaz bizim için. Tabi bu oyuncuları Tudor bey ne kadar oynatabilecek orası da muamma.

Merhaba,bayadir yazi yazmadim,sadece yorumlari okuyorum,ama o kadar cok bilmis var ki.Yok Sneijder niye gitmis yok Igor Tudor kötüymüs yok Dursun Özbek bilmem neymis.Sneijderi biz almadan önce Interde kadro disi kaldi ama indirime gitmedi ve Parasini tikir tikir aldi,simdi Galatasaraydan niye almadan gitsin?Demek ki gidecegi Takim belli ki Para almadan gitti,ve ben suna inaniyorum Takimimizda benim dedigim olacak Modundaydi,Antrenör begenmiyordu,Riekerink i de De Jong u da aldiran o,Takima zarar veriyordu,kimse Galatasarayimizdan büyük degil.Gelelim Igor Tudor a Adam kendi Takimini kuruyor,ve aldirdigi oyuncular olsun istedigi oyuncular olsun hic biri bos isim degil bunu kabul edin.Fatih Terim bile böyle bir Liste olusturamazdi.Bu Adam oyuncudan anliyor da Futboldan mi anlamiyor,gecin onu bu Adama sans verilmeli,birakin kursun kadrosunu ondan sonra görelim Takimimiz oynuyor mu oynamiyor mu.Sunu da kabul edin senelerdir bizi kanser eden oyunculardan bizi kurtariyor,Sabri gitti,Hakan Balta gidecek,Selcuk bile kesilececek.Igor Tudor cok iyi bir kadro kurma pesinde ve cok iyi bir Takim cikaracak ortaya ben buna inaniyorum.Ben bu kadar iyi oyunculardan olusan bir Liste Ünal Aysal ve Terim dönemi bile görmedim.Gelelim UEFA Kupasi macimiza,evet ilk Macimizi Östersunds a 2:0 kaybettik,ama sunu düsünmüyorsunuz,Igor Tudor cok agir Antreman yaptiriyor ve bazi oyuncularimiz bu Adami sevmiyor(Selcuk,Sinan......)Takimimizi ve Tudoru Resmen sattilar,Tudoru göndermek icin elinden geleni yapiyorlar ve yapacaklar,Tudor ne yapsin omu cikip oynasin.Birakin Adam Takimini kursun biraz sabir edin
"Benim dediğim olacak" modunda olduğu iddiadan öte değil. Antrenör beğenmemesi gayet doğal büyük bi futbolcu olarak ancak hiçbiriyle kötü geçinmedi. Beğenmemek farklı, kuyusunu kazmak farklı.

Adam gibi bir yönetim olsa idi Riekerink ve DeJong'a (transferin son günlerinde geldi üstelik) kalmazdık. Bu konularda Sneijder'i suçlamak saçma. Muhtemelen Sneijder'in tavsiyesine başvuran acizlikten ölen yönetimdi.

Tudor kursun takımını, kurmamasını söyleyen yok. Ama madem Sneijder Galatasaray'dan büyük değil, çıkıp "istemedim" desin çocuk gibi topuklayacağına. Ayrıca neden Tudor gibi şu güne kadar başarısı olmamış bi hocaya 30m€ civarı transfer bütçesi ve +50m€ maaş bütçesi sunuluyor orası da ayrı bi muamma.

Neden şans verilmeli? "Şans verilmeli" diyip kenara çekilmek olmuyor. Bu adamda geldiğinden beri veya geçmişinde ne gördün de bu imkanlar Tudor'a sunulmalı, bi açıkla lütfen.

Tudor'u madem Selçuk ve Sinan sattı, neden ikisini de nerdeyse 90 dakika sahada tuttu? Özellikle de Sinan'ı? Tudor oyuncularına söz geçiremeyen ezik bir hoca mı yoksa? Veya sahadaki oyunu okumaktan aciz bi fitness hocası mı?

Yineliyorum. Neden Tudor'a şans verilmeli?

Galatasaray'dan Grzegorz Krychowiak bombası!

İmbula, Veinqueur ve Lemina ile temaslarını sürdüren Galatasaray, orta saha transferinde bomba bir ismi daha gündemine aldı: Grzegorz Krychowiak. İki sezon önce de gündeme gelen 27 yaşındaki Polonyalı önlibero için Sarı-Kırmızılılar gizli bir operasyon yürütüyor.

Aslan PSG'nin ABD kamp kadrosuna almadığı yıldız futbolcuyu kiralık olarak takıma kazandırmak istiyor. Geçen sezon başında PSG'nin Sevilla'dan tam 33 milyon Euro'ya transfer ettiği Krychowiak'ın bonservis maliyeti çok fazla. Bu nedenle yönetim, 1 sene kiralık bu oyuncuyu oynatmayı hedefliyor.*

Emery de gözden çıkardı

Hocası Unai Emery tarafından gözden çıkartılan Krychowiak konusunda temaslarını sürdüren Galatasaray, ilk olarak oyuncuyu ikna etmek amacında. Polonyalı yıldız ismin gelmeyi istemesi halinde kulübü PSG ile masaya oturulacak. 1.86 boyundaki Krychowiak özellikle orta alanda savunma yönündeki başarısıyla dikkat çekiyor.

Hedef, 10 gün içinde bitirmek

Güçlü fiziği ve hırslı yapısıyla ön plana çıkan Krychowiak, teknik direktör İgor Tudor'un öncelikli hedefleri arasında yer alıyor. Yönetim bu oyuncuyu kiralamak için tüm kozlarını oynayacak. Selçuk İnan'ın yanında mutlaka yeni bir isimle sezona başlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, 10 günlük süreçte mutlaka önlibero transferini bitirmeyi planlıyor.

(GS Gazete)

Gsgazete - Orta sahaya iki surpriz aday

GSC App VIP Edition 1.0 ™
Yahu etmeyin, n'oluyoruz?...Fernando muhteşem bir futbolcu, alınan ve ismi geçenler arasında en çok istediğim futbolcuydu. Nereden çıktı şimdi bu Krychowiak?!. Kararsız kalınmayacak gibi değil ama alınabilecekse Krychowiak' ı tek geçerim, mevcut kadro için ilaç tabirinin tam karşılığıdır; hayran olduğum bir futbolcu; başka bir konuda ismi geçince de söylemiştim.

İkisi birlikte olmaz ve olmamalı da zaten...

Hayırlısı olsun...

Levent Nazifoğlu: Cavanda, Sigthorsson ve De Jong’a scout ekibi ve biz onay vermedik. Ama başkanın devreye girmesiyle transferler yapıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt