- 11 Haziran 2015
- 39.649
- 28.110
- 2.193
bende sana saygı duyuyorum rdasYasin mı volkan mı deseler bin kere yasin derim
Görüşünede saygı duyuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende sana saygı duyuyorum rdasYasin mı volkan mı deseler bin kere yasin derim
Görüşünede saygı duyuyorum
Hadi imbula kiralik anladim da Fernando niye Turkiye ligine gelsin anlayamiyorum. Hicmi piyasasi yokmus Fernandonun cok ilginc
Altı aydır takımın başında, kasaba takımına karşı galibiyeti geçtim, oyunu kontrol dahi edemeyen, hadi onuda geçtim iki pas yapamayan bir takım. Tek transfer dahi olmadan kasaba takımını yenebilmeli altı aydır aynı takım ile çalışan bir teknik direktör, bu adam yeni gelmedi sonuçta. Ayrıca sistem falan hikaye, Selçuk hala takımda ve hep beraber görücez, paşa paşa ilk on bir oynayacak.Hay agzina saglik
Hatta surec dusunulenden de sancili gecebilir, ilk sene sampiyonluk falan da beklememek lazim, ama aşı tutarsa gercek bir sistem ve cok iyi bir takim izleyebiliriz
Ben artik yildizlar uzerine kurulu, onlarin cani isterse oynayan istemezse dokulen takim izlemek istemiyorum
Herkesin gorevini yaptigi tikir tikir isleyen bir takim izlemek istiyorum
Krychowiak = Fernando hemen hemen, ikisi arasında karar vermek çok zor, maliyete göre tercih yapılmalı, alınabilmeleri cidden mümkünse eğer...
Bunlardan biri gelsin de tek, partneri ara transferde alınsa da olur. Diğer ismi geçen adamların hiçbirini bu ikisi kadar tatmin edici bulmuyorum...
Kemiksiz mi yoksa daha vergi falan mı var içinde?Fernando yillik 4,75 milyon euro aliyormus bu adam gelmez lan
Altı aydır takımın başında, kasaba takımına karşı galibiyeti geçtim, oyunu kontrol dahi edemeyen, hadi onuda geçtim iki pas yapamayan bir takım. Tek transfer dahi olmadan kasaba takımını yenebilmeli altı aydır aynı takım ile çalışan bir teknik direktör, bu adam yeni gelmedi sonuçta. Ayrıca sistem falan hikaye, Selçuk hala takımda ve hep beraber görücez, paşa paşa ilk on bir oynayacak.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yalandır o agüero bile net 5 civarı alıyorFernando yillik 4,75 milyon euro aliyormus bu adam gelmez lan
Maicon yanina olmuşken gustavo gomezi de alalım sorunsuz olsun herşey
Herkes kendi bilir kimi destekleyeceğini ancak kaç aydır takımın başında olup böyle bir maçta bile böyle batan bir takımı gördükten sonra bende hayal kırıklığı büyük oldu. Bunun üstüne bana göre selcuğun üstüne takım kuruluyor.Ayni sekilde bir kasaba takimina karsi 15 kati daha fazla maas alan oyuncularin basina td bile gerekmemeli
Medya istedigi kdr yirtinsin iki ortasaha geldikten sonra onunda kellesini koparacak merak etme