Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi imbula kiralik anladim da Fernando niye Turkiye ligine gelsin anlayamiyorum. Hicmi piyasasi yokmus Fernandonun cok ilginc

Yıllık an az 4.5 gömdüğümüz için olabilirmi acaba.30 yaşına gelmiş son volesini vuracak adam.Bu saatten sonra city ayarında bir takım almaz.Orta sıra takımlarıda o yıllık ücretleri karşılıyamaz.

Hay agzina saglik
Hatta surec dusunulenden de sancili gecebilir, ilk sene sampiyonluk falan da beklememek lazim, ama aşı tutarsa gercek bir sistem ve cok iyi bir takim izleyebiliriz
Ben artik yildizlar uzerine kurulu, onlarin cani isterse oynayan istemezse dokulen takim izlemek istemiyorum
Herkesin gorevini yaptigi tikir tikir isleyen bir takim izlemek istiyorum
Altı aydır takımın başında, kasaba takımına karşı galibiyeti geçtim, oyunu kontrol dahi edemeyen, hadi onuda geçtim iki pas yapamayan bir takım. Tek transfer dahi olmadan kasaba takımını yenebilmeli altı aydır aynı takım ile çalışan bir teknik direktör, bu adam yeni gelmedi sonuçta. Ayrıca sistem falan hikaye, Selçuk hala takımda ve hep beraber görücez, paşa paşa ilk on bir oynayacak.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Krychowiak = Fernando hemen hemen, ikisi arasında karar vermek çok zor, maliyete göre tercih yapılmalı, alınabilmeleri cidden mümkünse eğer...

Bunlardan biri gelsin de tek, partneri ara transferde alınsa da olur. Diğer ismi geçen adamların hiçbirini bu ikisi kadar tatmin edici bulmuyorum...

Krychowiak fanatik haberi diye hatirliyorum inanmamak lazim onun piyasasi yüksek

Krychowiak = Fernando hemen hemen, ikisi arasında karar vermek çok zor, maliyete göre tercih yapılmalı, alınabilmeleri cidden mümkünse eğer...

Bunlardan biri gelsin de tek, partneri ara transferde alınsa da olur. Diğer ismi geçen adamların hiçbirini bu ikisi kadar tatmin edici bulmuyorum...

Ben Krychowiak'ı tercih ederim. Daha versatile olduğu için 1-2 mevkide oynuyor oluşu, hava toplarındaki etkinliği ile daha başarılı bulduğum bir oyuncu.

Krychowiak - Lemina muhteşem bir ikili olabilir ??????

Athletic Bilbao XI: Herrerin, De Marcos, Etxeita, San Jose, Balenziaga, Vesga, Benat, Merino, Muniain, Raul Garcia, Aduriz.

Ulan bi şunların kadroya bak bir de fenerin çıktığına. En iyisi canlıdan bilbao 1.5 üst h2 gireyim

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando harika olur gerçekten. O adam gelsin yanında selçükü izlemeye hazırım. Imbula ve Fernando'yu aynı anda bitiremez bunlar.

Altı aydır takımın başında, kasaba takımına karşı galibiyeti geçtim, oyunu kontrol dahi edemeyen, hadi onuda geçtim iki pas yapamayan bir takım. Tek transfer dahi olmadan kasaba takımını yenebilmeli altı aydır aynı takım ile çalışan bir teknik direktör, bu adam yeni gelmedi sonuçta. Ayrıca sistem falan hikaye, Selçuk hala takımda ve hep beraber görücez, paşa paşa ilk on bir oynayacak.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ayni sekilde bir kasaba takimina karsi 15 kati daha fazla maas alan oyuncularin basina td bile gerekmemeli
Medya istedigi kdr yirtinsin iki ortasaha geldikten sonra onunda kellesini koparacak merak etme

Beyler şimdi taşlamayın beni ama, forumda Imbula diye yırtınan arkadaşların birçoğunun bu adamın tek maçını izlediğine şüpheliyim.

Yav izlemediğiniz adam hakkında şöyle iyi, böyle uçar, şöyle sokar tarzı yorum yapmak cidden komik.

Öyle bi gaz var ki forumda ben bile hiç izlemediğim Imbula'yı 11'e yazıyorum.

Yav izlemediğiniz adam hakkında bi fikrim yok demek ayıp değil ki.

Neyse, şu Imbula'yı izleyen renktaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. Nasıl oyuncudur? Niye Stok oynatmıyor mesela?

Son düzenleme:
Ayni sekilde bir kasaba takimina karsi 15 kati daha fazla maas alan oyuncularin basina td bile gerekmemeli
Medya istedigi kdr yirtinsin iki ortasaha geldikten sonra onunda kellesini koparacak merak etme
Herkes kendi bilir kimi destekleyeceğini ancak kaç aydır takımın başında olup böyle bir maçta bile böyle batan bir takımı gördükten sonra bende hayal kırıklığı büyük oldu. Bunun üstüne bana göre selcuğun üstüne takım kuruluyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt