Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kadro les de ostersundsun kalecisi de eray-zapata karisimi bise bizim beyinsizler kaleyi tutturmayi basarirsa 2-3 gol atabiliriz.

Ali Naci Küçük: "Sneijder'in pozisyonunda artık Belhanda oynayacak. Tudor, Belhanda'nın yedeği olarak düşündüğü isim Emrah Başsan." Muthis kadro planlamasi

Feghouli transferi bu yılın en önemli transferi. Olmazsa bu transfer, sezon başlamadan biter. Imbula mimbula kurtarmaz.

FLAŞ |

Galatasaray iddiaları dolanıyor ?

Lucescu: Göreceğiz. Şuan bu konu ile ilgili konuşmayacağım. (Hürriyet) https://twitter.com/RedReport_/status/887025830412603392/photo/1
Yanlız bir şeye karşıyım, belli perşembe Tudor ile çıkılacak. O yüzden bu söylentilerin kesilmesi lazım. Yemişim Tudoru, hadi rezil olduk yenildik ama elenerek bir rezillik daha kaldıramam. Turu geçelim ondan sonra defolsun gitsin.

Bu ateş üfleyerek sönmez

Hiç bir transferle lig başlayıp bitmez..
işte bunu bir anlayabilsek. Elli tane iyi transfer yaparsın ama takım olamazsan geçmiş olsun. Hele birde takım içinde çekememezlik falan olursa geçmiş olsun. Futbolda en önemli etken takım halinde oynamak, bir birine yardım etmek.

Bu ateş üfleyerek sönmez

Lucescu Fenerbahçe maçını izliyor. hayırlı olsun.

Onlardan birisi olsun yanına Lemina olsun. Hem uzun vadede de karlı çıkarız. Kono da bize gelirse yeniden kendisini ispat edecekmiş gibi bir his var bende. Sol kanadı garry ve Yasin'e emanet edersek yanlış yaparız bence. Tudor'un gelişinden bu yana pozisyona girmekte ve hatta rakip kaleye gitmekte çok zorlanıyoruz. Arka tarafı sol bek ve 2 ortasaha transferiyle sağlama alırsak Bruma-Sneijder yetenek ve üreticilik kaybını ancak Kono-Belhanda-Feghouli beraber kapatır gibi geliyor bana.

Bu ikisinden biri + Lemina benimde ilk tercihim olur, önceki mesajlarımda söylediğim üzere. Ancak Konoplyanka konusunda emin değilim, kalitesini kabul etmekle birlikte karakter zaafiyeti telkin ediyor bana, somut bir argüman koyamam buna dair. Ve muhtelif tecrübelerde görüyorum ki karakter diğer bütün verilerden daha önemlidir...

Bence en kritik iki güne giriyoruz.herkes Avrupa maçına kilitlendi.bu iki günde olumsuz havayı dağıtacak, taraftarı heyecanlandıracak ve herkesi tribüne çekecek flash bir transfer açiklanirsa biz turu geçeriz.hic bir şey olmasa bile taraftarın baskısı ile hataya zorlariz rakibi;ki sağlam bı kalecisi de yok.heleki erken bı golle turu alıp götürürüz.diger eslesmede Azeri ekibi bizi hiç zorlamaz inanın.sonra takım oturdukca Avrupa Ligi'nde kapağı atarız.ceyrek finalde felan ünlü takımlarla maça çıkarken bu günleri hatırlayıp:Hay Allah'ım ne günlerdi der, güler geçeriz...tabi bu iki günde feguli,imbula, Fernando,konoplanka vb.bombalardan iki tanesi patlaması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt