Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuna kadar haklılar adamlar. Transfer değil sorunları ve çözümlerini konuşalım bunlar gidene kadar. Çünkü yine hayal kırıklığına buz ugrayacagiz. İtiraf et zerre heyecan var mi içinde ? 2011 yazında gerçekleşmeyen Forkan vs için bile kaç gün bekledik heyecan ile.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer değil sorunları tartışmak istiyorlarsa bu sorunları başka konuda tartışsınlar bence.

Burası transfer nöbeti, maksat transfer konuşmak haber paylaşmak vs. vs.

Dursunun 2018e kadar gitmeyeceğini bal gibi biliyorsun umarım

Gitmeyeceğine göre en azından iyi topçular alinsin ki bu başkan ve yönetime rağmen başarılı olmaya çalışalım.

Son düzenleme:
Eskiden duyum denen dalganın şahsına münhasır bir havası vardı. İlgilenilen isimler medyadan saklanır, nöbettekiler ilgilenilen isimleri adeta ipucuyla çözerlerdi. Zoban, Mehmet Şenol gibi isimler bu işin mucidi idiler. Şimdi bakıyorum ilgilenilen bütün isimler medyada zaten. Yani sizin duyumculardan öğreneceğiniz hiçbir şey yok, bunu bilin istedim :)

Eskiden duyum denen dalganın şahsına münhasır bir havası vardı. İlgilenilen isimler medyadan saklanır, nöbettekiler ilgilenilen isimleri adeta ipucuyla çözerlerdi. Zoban, Mehmet Şenol gibi isimler bu işin mucidi idiler. Şimdi bakıyorum ilgilenilen bütün isimler medyada zaten. Yani sizin duyumculardan öğreneceğiniz hiçbir şey yok, bunu bilin istedim :)
Müspet bir ivme kazananı var mı?

Ostursundu her turlu yenerizde oyuncularin psikolijik durumuda hic iyi degil. Basa basa diyorlar yeni bir kadro kuracagiz, simdi bu oyuncularin bir kismi gidecek, ve diger kisim ise ya ilk 18 e yada reserveye girecek. eger kazanacaksak, oyunculara motivasyon gerek. Dursun ve tudor bu kismi dusunuyorlarmi anlamadim, tamam kadro sil bastan ama bunu medyayla paylasmak takima suan zarar veriyor.

yeni kadroyla östersundsu 7 0 yenerdik de bakalim bu kalan sabotajilar ne yapacak.

Senin kaynağın da kayboldu ama

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi nöbetler : - )

Ostursundu her turlu yenerizde oyuncularin psikolijik durumuda hic iyi degil. Basa basa diyorlar yeni bir kadro kuracagiz, simdi bu oyuncularin bir kismi gidecek, ve diger kisim ise ya ilk 18 e yada reserveye girecek. eger kazanacaksak, oyunculara motivasyon gerek. Dursun ve tudor bu kismi dusunuyorlarmi anlamadim, tamam kadro sil bastan ama bunu medyayla paylasmak takima suan zarar veriyor.

kalmak isteyende asilir, kötü bi politika degil asil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt