Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam enayi mi Sevillada kazandığının daha azına oynasın ? En az 3,5 - 4 milyon alır
Gelmesin abi o zaman gerek yok.

Giderken minimum maliyetini çıkaracak , yıllık bazda da 2-2.5 Milyon Euro'dan fazla isteyecek oyuncuya gerek yok daha genç dinamik parlatabileceğimiz isimler istiyoruz.

Sporting Podencei ve gidecegi takimi mahkemeye verip 36 milyon pound istiyor diye haberler vardir. Gelson Martinsde aynisini yaptilar ve sonradan Atleticoyla anlastilar.

MVPs
Screenshot_20190604-224252~2.webp

E.Elmas tam bir şişirme balon başka bir şey değil. Vida da keza öyle çok patlak bir stoper gelmeden önce sakardı biraz iyi bir tandemde hamleli stoper olarak çok iş yapardı fakat burada iyice geriye gitmeye başladı potansiyeline de yazık etti.

Badou'nun bu kadro da olması ise ligin rezaletini ortaya çıkarıyor.

Yazıcı - Abdülkadir ikilisi için ise sadece ben mi hala temkinli yaklaşıyorum?

E.Elmas tam bir şişirme balon başka bir şey değil. Vida da keza öyle çok patlak bir stoper gelmeden önce sakardı biraz iyi bir tandemde hamleli stoper olarak çok iş yapardı fakat burada iyice geriye gitmeye başladı potansiyeline de yazık etti.

Badou'nun bu kadro da olması ise ligin rezaletini ortaya çıkarıyor.

Yazıcı - Abdülkadir ikilisi için ise sadece ben mi hala temkinli yaklaşıyorum?
Elif iyi herif

Yazici iyi herif

Abdelkader iyi herif

Badou lesh

Bunun disinda fiyatlar gercekci degil

Arda gibi milli takımın değişilmez oyuncusu ve 20 yaşında asist kralı olmus bir adamı bedavaya verdik o zaman zamanında. bu elifi falan görünce.

Eljif'in milli takım tecrübesi artı bir de menajeri iyi olunca çok popüler oldu.

Kart görmeye çok yatkın, çalışkan bir oyuncu ama ne 8 ne 10 numara, bu tarz mevkisiz adamlar anca Simeone gibi hocalarla süreklilik gösterebilir. Gidip direk 8 ya da 10 numarada oynatıp tüm yükü ona vermezler.

O yüzden bahsedilen rakamlar ederinin üstünde.

malideki 6 no avusturya liginde bi takimdaymis aha bu adamlari nerden buluyorlar pesss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt