Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radyospor Sadettin SARAN'ın radyosu değil mi ? Özgür Sancar'ın kayıtlarına baktım. İstanbul dışına sadece bir kere SAW'dan Bodrum'a gitmiş. Ayrıca birde Edinburgh var. Onun haricinde başka bir olayı yok. Galatasaray hakkında piyasada ki en büyük kolpacılardan biridir.

Banega transferi Fernando transferinin birebir aynısı.Mevkilerden bağımsız olarak.Benzer yaşdalar.Maaşları benzer olur.Avrupa’da üst düzey klüplerde başarıları var.Mevkilerinin iyi adamlarından.Fernando geldi 2 sezon oynadı şampiyon oldu.Ama gel gör ki şimdi Fernando için aldığımız fiyata alıcı çıksa da göndersek diyoruz.Banega da aynı durumu yaşayacak belli.Bu Banega’yı beğenmeme olayı değil bu bizim Banega yaşlarında adamlara istenilen bonservisi vermememiz lazım.Sondan önceki klübü biz olacak adamlara para verecek lüksümüz yok.Umarım yanılırım.
iki sene takim sampiyon olunca zaten verilen bonservisi iki cl maci kazandinmi cikariyorsun fernando bonservisini elli kere cikardi bu tip adamlar nokta teansfer 4 5 e al iki sene kullan champ ol gerisi bos bonservisini elli kere cikarir bu benim gorusum

Radyospor Sadettin SARAN'ın radyosu değil mi ? Özgür Sancar'ın kayıtlarına baktım. İstanbul dışına sadece bir kere SAW'dan Bodrum'a gitmiş. Ayrıca birde Edinburgh var. Onun haricinde başka bir olayı yok. Galatasaray hakkında piyasada ki en büyük kolpacılardan biridir.

Sa Levent abi

Ever Baneganin ucus tarihi yada bileti gozukuyormu sistemde

Banega yi beğenmeyen/istemeyenleri görünce ben
images (6).webp

iki sene takim sampiyon olunca zaten verilen bonservisi iki cl maci kazandinmi cikariyorsun fernando bonservisini elli kere cikardi bu tip adamlar nokta teansfer 4 5 e al iki sene kullan champ ol gerisi bos bonservisini elli kere cikarir bu benim gorusum

Aynen öyle keşke gelsede 2 sene de o şampiyon yapsa. Şamp olduğun zaman istediğin oyuncuyu finanse edersin. 3 tane nokta atışı yapabilsek tozumuzu yutarlar hayırlısı bakalım.

Ya Dünyanın en büyük klüpleri bile istediği yaşta istediği adamı alabilecek lükse sahipken genç oyuncu almaya gayret ediyorlar.Çin ligi takımları bile akıllandı birtek bizim takımlar akıllanmadı.Ya istediği kadar başarı getirsin bir oyuncunun geri dönüşü olmayacak yaştaysa ölü yatırımdır.Birde başarı kazandıracak diye oyuncu alma hatasını en son Aysal zamanında yaptık sonucunu malumunuz.Başarının garantisi yok

Ya Dünyanın en büyük klüpleri bile istediği yaşta istediği adamı alabilecek lükse sahipken genç oyuncu almaya gayret ediyorlar.Çin ligi takımları bile akıllandı birtek bizim takımlar akıllanmadı.Ya istediği kadar başarı getirsin bir oyuncunun geri dönüşü olmayacak yaştaysa ölü yatırımdır.Birde başarı kazandıracak diye oyuncu alma hatasını en son Aysal zamanında yaptık sonucunu malumunuz.Başarının garantisi yok

Kesinlikle ben de bundan bahsediyorum

Bonservissiz olsa neyse iyi oynasa bile anca kendi parasını çıkartır geri dönüşü olmayacak o da en iyi ihtimalle

Transfermarkt, Süper Lig oyuncularının piyasa değerlerini güncelledi.

Abdülkadir Ömür: 15M €
Yusuf Yazıcı: 13M €
Henry Onyekuru: 13M €
Adem Ljajic: 12M €
Edin Visca: 12M €
Victor Moses: 11M €
Domagoj Vida: 10M €
Eljif Elmas: 10M €

Bizim kurufasulye 13 lira olmus kacti acaba onceden

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfermarkt, Süper Lig oyuncularının piyasa değerlerini güncelledi.

Abdülkadir Ömür: 15M €
Yusuf Yazıcı: 13M €
Henry Onyekuru: 13M €
Adem Ljajic: 12M €
Edin Visca: 12M €
Victor Moses: 11M €
Domagoj Vida: 10M €
Eljif Elmas: 10M €

Bizim kurufasulye 13 lira olmus kacti acaba onceden

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 du dün ama bizim topçu değil artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt