Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.277
- 17.922
- 2.228
cagne neden yok10 du dün ama bizim topçu değil artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cagne neden yok10 du dün ama bizim topçu değil artık
cagne neden yok
İnanmayın şu Banega haberlerine ya bizim yönetim onu falan alamaz.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aralarında çok ekstrem farklar olmayan Feg 7; Brahimi 26 milyon euro. Ligin ismi her şey demek.Feg bile 5 m eurodan 7 ye çıkmış en azından 10 milyonu hak edecek performanstı
Yalana bakk ahahajRadyospor programcıları@eyupyildiz ve@ozgursancarr, Ever Banega hakkında konuştu;
Özgür Sancar: “Monchi ile görüşme fırsatım oldu. Sevilla kulübüyle Galatasaray’ın şuan hiç bir teması ve görüşmesi olmamış. Kulüpler arası bir iletişim kesinlikle yok.”
Özgür Sancar: “Ancak aracılar vasıtasıyla Banega, Galatasaray’a önerilmiş ve oyuncunun Türkiye’ye getirlebileceği söylenmiş. Şuan Galatasaray’ın iknası söz konusu. Fatih Terim eğer onay verirse kulüpler masaya oturabilir. Ayrıca eşinin İstanbul’a gelmek istediği durumu yok.”
Aralarında çok ekstrem farklar olmayan Feg 7; Brahimi 26 milyon euro. Ligin ismi her şey demek.
Banega hoİnanmayın şu Banega haberlerine ya bizim yönetim onu falan alamaz.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolpalamiyon umarim bizi üstadEver BANEGA Hayırlı olsun.
Aralarında çok ekstrem farklar olmayan Feg 7; Brahimi 26 milyon euro. Ligin ismi her şey demek.
Bu böyle diyorsa Banega hayirli olsunRadyospor programcıları@eyupyildiz ve@ozgursancarr, Ever Banega hakkında konuştu;
Özgür Sancar: “Monchi ile görüşme fırsatım oldu. Sevilla kulübüyle Galatasaray’ın şuan hiç bir teması ve görüşmesi olmamış. Kulüpler arası bir iletişim kesinlikle yok.”
Özgür Sancar: “Ancak aracılar vasıtasıyla Banega, Galatasaray’a önerilmiş ve oyuncunun Türkiye’ye getirlebileceği söylenmiş. Şuan Galatasaray’ın iknası söz konusu. Fatih Terim eğer onay verirse kulüpler masaya oturabilir. Ayrıca eşinin İstanbul’a gelmek istediği durumu yok.”