Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanmayın şu Banega haberlerine ya bizim yönetim onu falan alamaz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

abdurrahim albayrak sinirli ile ilgili görsel sonucu

Feg bile 5 m eurodan 7 ye çıkmış en azından 10 milyonu hak edecek performanstı

Radyospor programcıları @eyupyildiz ve @ozgursancarr, Ever Banega hakkında konuştu;

Özgür Sancar: “Monchi ile görüşme fırsatım oldu. Sevilla kulübüyle Galatasaray’ın şuan hiç bir teması ve görüşmesi olmamış. Kulüpler arası bir iletişim kesinlikle yok.”

Özgür Sancar: “Ancak aracılar vasıtasıyla Banega, Galatasaray’a önerilmiş ve oyuncunun Türkiye’ye getirlebileceği söylenmiş. Şuan Galatasaray’ın iknası söz konusu. Fatih Terim eğer onay verirse kulüpler masaya oturabilir. Ayrıca eşinin İstanbul’a gelmek istediği durumu yok.”
Yalana bakk ahahaj

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bi ara ben bile transfermark'ta piyasa degerleri belirleyebiliyordum fazla takmamak gerek

Transfermarkt piyasa degeri verilerini umursayan insanlar gormek gsc adina bir ayip

Aralarında çok ekstrem farklar olmayan Feg 7; Brahimi 26 milyon euro. Ligin ismi her şey demek.

Maalesef öyle

En güncel örneği de Ebubekir.Bjk de hem ligde hem Cl de baya iyi performans göstermişti 10,5 değeri vardı sonra Porto'ya gidince önce 13 sonra 18 kademeli olarak arttı

Porto-Benfica-Sporting'de 5-6 gol atan adamları hemen şişiriyorlar

Radyospor programcıları @eyupyildiz ve @ozgursancarr, Ever Banega hakkında konuştu;

Özgür Sancar: “Monchi ile görüşme fırsatım oldu. Sevilla kulübüyle Galatasaray’ın şuan hiç bir teması ve görüşmesi olmamış. Kulüpler arası bir iletişim kesinlikle yok.”

Özgür Sancar: “Ancak aracılar vasıtasıyla Banega, Galatasaray’a önerilmiş ve oyuncunun Türkiye’ye getirlebileceği söylenmiş. Şuan Galatasaray’ın iknası söz konusu. Fatih Terim eğer onay verirse kulüpler masaya oturabilir. Ayrıca eşinin İstanbul’a gelmek istediği durumu yok.”
Bu böyle diyorsa Banega hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt