Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jean-Kevin Augustin zu Galatasaray

e1e73d7a5d0adff2bd617147be1b68e7.jpg

Bruma için nabız yoklayan idari menajer Şükrü Hanedar sürpriz bir hamle daha yaptı. Leipzig'in 2017-18 sezonu başında PSG'den 16 milyon euro'ya aldığı 21 yaşındaki Augustin'i kiralayabileceklerini iletti. Almanlar, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle bu teklifi yönetim kurulunda masaya yatırma sözü verdiler.

#VerKırmızıyı

He işte böyle adamlar lazım

Bence de onyekuru ikinci defa kiralanacak.
Babel'i de hoca hem sol taraf hem de santrafor pozisyonuna opsiyon yaratmak için istiyor.
Orta saha ve forvet konusu komple muamma şu an için.

Hiç o kadar uzağa gitmeye gerek yok.
1.5 milyona onyekuru'yu kiraladiysak aynısını hem kanada hem ortasahaya da bulabiliriz.
Sırf bonservisi elinde diye babel ve şener gibi futbol ile alakası kalmamış ihtiyarlara paraları gömmek kabul edilemez

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Şener neyse de Babelı fulham takımında hiç mi izlemedim ?

Hollanda milli takımı bu üstelik. Boş futbolu bitirmiş bu yaşta olan adamı alıp İlk onbirinci oynatırmı yahu?

Şener neyse de Babelı fulham takımında hiç mi izlemedim ?

Hollanda milli takımı bu üstelik. Boş futbolu bitirmiş bu yaşta olan adamı alıp İlk onbirinci oynatırmı yahu?
Küme düştüklerini bizzat izledim.

Ondan önce de kargalarda nasil top oynamadığını da izledim.

3-5 gol atmış olması çok iyi olduğu anlamına gelmez.
Geriye koşmuyor.
Yaşı kemale erdiği için takım arkadaşlarına yardım etmiyor.
Yürüyerek oynuyor.
Artık Bizim için yeterli seviyede değil.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Övdün mu yerdin mi ustat
Yerdim kardo ya, futbol okullarımızı yurt dışında açmadığımız veya türkiyeye yabancı çocukları getirmediğimiz sürece hep böyle sürünmeye devam ederiz.

Onar tane 15-16-17 yaşlarında çocukları getir abi afrikadan, asyadan,güney amerikadan, kuzey avrupadan. 40 ediyor bak 40. Hepsinden birer tanesi tutsa en kötü 4 topçu kazanmış oluruz. Ama yok altyapı deyince illa yerli olacak.

Yada git bu kıtalara futbol okulunu kur keşfet ya zor bişi değil.

Çok övünülen barca ve ajax altyapısında sırf İspanyol ve hollandalı çocuklar var sanıyoruz ya en çok da bu koyuyor bana

Jean-Kevin Augustin zu Galatasaray

e1e73d7a5d0adff2bd617147be1b68e7.jpg

Bruma için nabız yoklayan idari menajer Şükrü Hanedar sürpriz bir hamle daha yaptı. Leipzig'in 2017-18 sezonu başında PSG'den 16 milyon euro'ya aldığı 21 yaşındaki Augustin'i kiralayabileceklerini iletti. Almanlar, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle bu teklifi yönetim kurulunda masaya yatırma sözü verdiler.

#VerKırmızıyı

Bruma&Agustin verdiğin paranın son kuruşuna kadar değecek 2 adam asla üzmezdi bizi

Acaba Mata ne durumda ? Herrera ve Valencia ikilisinin ManU dan ayrılacağı açıklandı ama Mata için kesin bir haber yok bildiğim kadarıyla Newcastle var peşinde ama onların karşısında bir şansımız olabilir illa EPL 'de kalmak istemezse

Çok fena olurdu Mata'yı Galatasaray forması ile izleyebilmek

Acaba Mata ne durumda ? Herrera ve Valencia ikilisinin ManU dan ayrılacağı açıklandı ama Mata için kesin bir haber yok bildiğim kadarıyla Newcastle var peşinde ama onların karşısında bir şansımız olabilir illa EPL 'de kalmak istemezse

Çok fena olurdu Mata'yı Galatasaray forması ile izleyebilmek
Sınavlar nasıl geçti

Mata fiziksel düsüste. Öyle adam almasinlar. Hele Feghouli gitmiyorsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt