Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın kafasındaki kadro

Muslera
Linnes.. Luyindama.. Marcao.. Nagatomo
Fernando.. Banega
Feghouli.. Belhanda.. Onyekuru/bruma/trezeguet
Babel

Fatih
Şener.. Altyapı.. Ertuğrul.. Emre
Donk.. Selçuk
Jimmy/Töre .. Çolak/Deniz .. Arda/Mor
Vedat - Mitroglou

Acaba şampiyon olmasaydık daha mı iyi olurdu diye düşünüyor insan.Bu takım ite kalka şampiyon oldu.Bu takımın hocası rotasyonu yok diye muğdatı oynattı.Antalya deplasmanında son anlarda forvetimiz Maicon ve Donktu.Schalke ve Porto ortasahaları ezdi geçti ortasahamızı.Bu takım yenilenmeli.Hamza zamanında ki hataları yaparsak yine hüsran bekliyor bizi ileride.İnşallah şampiyonluktan sonra teknik ekipte rüyalar aleminde gezmez ve gerekli olan hamleleri yapar.Çünkü artık sıkıntı veriyor 2 sezon şampiyonluk 2 sezon rezillik döngüsü.Haddimizi bilerek bu takımı yenilemeliyiz

Babele 3 senelik 10 milyon euro verilmez diyenlere neden kızıyorsunuz? Bugün alkislayanlar yarın selçuk inana olduğu gibi sövecekler

Adam 33 yasında farkındamısınız? Babele bu parlari ya katar yada bizim ülke verir hele 3 senelik sözleşme yapacak kadar salaklığı ancak biz yapariz..babele 1 yillik 10 milyon euro veriliyor bunu göz önünde bulundurun.muhtememn seneye bu çöp gitsin diye buraları posta bogacagiz

Son düzenleme:
bono yılan kaleci, bu kadronun olur kısmı boono, bennacer, boufal 3ü de gelsin yarın başlasınlar

bono ha

MV5BMTQ4MzQ5ODgxOV5BMl5BanBnXkFtZTYwNzk3Nzk0._V1_UY317_CR5,0,214,317_AL_.jpg

kaleci olmak için biraz yaşlı gibi :(

Sahadaki hal ve hareketleri soruluyor.Ben buyum değişmem diyor.Kardeşim bu adam sarı kartı var diye Fener deplasmanında rakip 10 kişiyken çıkmak istedi kart görürüm diye.Belki de şikecileri yenmeye en çok yaklaştığımız maçta.Bu adam sıkıntılı.Kırmızı kart ihtimali ile dolaşıyor her maçta.Yeteneğine kimsenin lafı yok

Sahadaki hal ve hareketleri soruluyor.Ben buyum değişmem diyor.Kardeşim bu adam sarı kartı var diye Fener deplasmanında rakip 10 kişiyken çıkmak istedi kart görürüm diye.Belki de şikecileri yenmeye en çok yaklaştığımız maçta.Bu adam sıkıntılı.Kırmızı kart ihtimali ile dolaşıyor her maçta.Yeteneğine kimsenin lafı yok
Adam orda dedi ki hakem beni atacak gördüğü sari karti hatirlamiyon mu normal miydi o sari kart? Kendini feda etti 10 kisi kalmaktansa. Yürek koydu ortaya kimse yapmaz öyle

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan hiç haber yok. Lig devam ederken bile transfer haberleri dolanıyordu dümen de olsa.

Belhanda’yı beğenenlere şaşıyorum. Şu koca dünyada Araplardan başka isteyeni yok. Hiç bir Avrupa kulübü bu işten anlamıyor zaten, ne de olda Kralhanda he... Biranönce satsak da önümüze baksak olmaz mı ???

Tez konusu olacak bir durum. Az buzda değiller. Sneijder, hatta Hagi gibi sevenler var. Mantık içeren bir sevgi değil, tamamen sebepsiz bir hayranlık

Adam orda dedi ki hakem beni atacak gördüğü sari karti hatirlamiyon mu normal miydi o sari kart? Kendini feda etti 10 kisi kalmaktansa. Yürek koydu ortaya kimse yapmaz öyle

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya bırakın bu ipe sapa gelmez argümanları hocam.Niye Feghouli,Marcao yada Nagatomo vs konuşulmuyorda Belhanda konuşuluyor.Sana link atayım izle.Evimizde Antalya’ya 3 atmışız dakika 90 lara yakın.Bu adam kırmızı gördü.Neyle açıklayacaksın bunu.Yada Başakşehir maçındaki hareketleri Avrupa kupası maçında yapsa sahada kalabilir miydi.Bunun adı yürek koymak değil takımı sabote etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt