Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençlerden devam edip Muslera Feghouli en fazla 2 tecrübeli harici takımın kalanını 28 yaşlı yapmak lazım hatta yapabilirsek marcao luyindama gibi 20-25 yaş aralığında yapmak lazım

Geçen sene birde nasıl olunduğuna bakalım.Hoca devre arasında duygusallık yapıp gitse Fener’den en fazla 2 basamak yukarıdaydın sıralamada
8 puan geriden gelerek olundu.
Hoca bu sefer gitmeyeceğini en başından açıkladı merak etme...
Evet takviye şart orta sahaya ama eldekileri yerin dibine sokmaya gerek yok. Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda... Onyekuru ve ndiaye yi saymıyorum ama kalanları serbest bırak her takım almak için sıraya girer. Yapılacak iş kademe kademe gençleştirmek takımı. Olay Babel ise ben de istemiyorum Babel i. Takımın oyun tarzını baştan aşağı değiştirir.
Merkeze genç, dinamik iyi bir orta saha gelirse korkularını yaşamana gerek kalmaz.

Açıkça ben belhanda da sorun görmüyorum. Hele feguli bence bir nimet.sorun merkez orta sahada yani selcugun boşalttığı ve badou dolduramafigi yerde.ayrica mümkünse dinamik ve hızlı bir 6 numara lazım yani ön libero .Fernando iyi ama Cl için daha ısıran bir adam lazım. Büyük sorun da diegne fiziği zayıf yavaş orta sahaya destek yok. Fiziğinin adamı değil.bu sene Podolski bile olsa ki o da santrafor değil daha etkili olurdu bence görmezse mitroglu pivot santrafor olarak kalmalı yanına araya kaçan pas yapan bir golcü olmalı.bu arada mutlaka yedek bir stoper.linnes markanın nagatomo ve Emre bek olarak yeter asla macera aramamali

Bu transfer döneminde marcao luyindama gibi transferler bekliyorum hocam herşeyin farkında en basiti yabancı kısıtlaması bakın nasıl meyvelerini veriyor belki bu yaz gidecek olan belhanda fernando mariano nagotomo diagne yerine 3-5 yılın kadrosu kurulacak o yüzden içim rahat
Bu arada şener jimmy gibi isimlerde bize lazım arkadaşlar senede 50 maça çıkıyoruz 8-10 günde 3 maç yapıyoruz kaliteli yedek isimlerede ihtiyacımız var rotasyon yapabilelim ki kolay kolay as oyuncularımız da dinlenebilsinler o yüzden her transferde hocamızın bi bildiği vardır diyorum sizde öyle yapın o çöp bu çöp olaylarından vazgeçin

48301
48302

48303

Bu "tecrubeli" orta saha iki macta da ocak ayinda A Takima dahil olan 19 yasindaki Florentino ile 20 yasindaki Gedson Fernandes'e karsi ezildi, forvet ve kanat isimleri yazilip ciziliyor ama orta saha'yi kimse dile getirmiyor, bir tek Banega cikti ama o transfer de biraz zor, orta saha komple yenilenmeli, orta saha transferi yapilana kadar bunu hatirlatmaya devam

Kaleyi bombalayan, box yo box orta saha istiyorum. Çok mu şey istiyorum ? Bizdekilerin ya ofansı ya da defansı zayıf hem de şut özürlü.

Babeli forvete tek yazıp durmayın olmaz o iş gene forvetsiz sezona gireriz ya o diagneden adam akıllı performans alıcaklari yada bi şekilde gönderip net bir forvet alıcakları orta sahaya transfer şart fernando sakatlanmasa mevkisinde ideal adam ama kesin sakatlanır ya işin Aslı kadro pamuk ipliğinde olmasıngereken en az bu

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Amartey
Belhanda Banega
Feghouli Balotelli Babel

Rahat rahat kurulur

Balotelli bedava
Babel bedava
Banega 5 milyon
Amartey kiralık çök bu adamlara

Diagne sat 15 e

5 milyon Luyindamaya gider kalır 10 mn 2.5 mariano 3.5 mn fernando 16 mn bütçe olur

Kenan karaman
Kaan ayhan
Salih uçan
Şener özbayraklı
Umut Bozok

Çök bunlarada yedek kulübesi de güçlenmiş olur

Kaleyi bombalayan, box yo box orta saha istiyorum. Çok mu şey istiyorum ? Bizdekilerin ya ofansı ya da defansı zayıf hem de şut özürlü.
Patrick vieira geldi aklıma sen böyle deyince,hey gidi rahmetli ne adamdı,şimdi öyle bir adam olsa parayla alınamazdı.Heybetini kurban yigidim.

Ekli dosyalar

• images (3).webp
    images (3).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 140
Babel yerine genç ve dinamik "Scout" Oyuncu daha iyi olmaz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt