Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 puan geriden gelerek olundu.Geçen sene birde nasıl olunduğuna bakalım.Hoca devre arasında duygusallık yapıp gitse Fener’den en fazla 2 basamak yukarıdaydın sıralamada
Bilal Kısa, Selçuk İnan O. S forvet Burak diye hayal etBelhanda ve Diagne ile CL yi hayal ediyorum da yine kabus dolu geceler.
sent via GSC
Hala belhandaya laf atıyormusun yaaaBelhanda ve Diagne ile CL yi hayal ediyorum da yine kabus dolu geceler.
sent via GSC
Naber lan sucukcu uzun zamandır görmemiştim seniHala belhandaya laf atıyormusun yaaa
Naber lan sucukcu uzun zamandır görmemiştim seni
sent via GSC
Kaleyi bombalayan, box yo box orta saha istiyorum. Çok mu şey istiyorum ? Bizdekilerin ya ofansı ya da defansı zayıf hem de şut özürlü.
Patrick vieira geldi aklıma sen böyle deyince,hey gidi rahmetli ne adamdı,şimdi öyle bir adam olsa parayla alınamazdı.Heybetini kurban yigidim.Kaleyi bombalayan, box yo box orta saha istiyorum. Çok mu şey istiyorum ? Bizdekilerin ya ofansı ya da defansı zayıf hem de şut özürlü.
Bu bizim macta oyle bi penaltı atmisti ki ust direk esnemisti aPatrick vieira geldi aklıma sen böyle deyince,hey gidi rahmetli ne adamdı,şimdi öyle bir adam olsa parayla alınamazdı.Heybetini kurban yigidim.
Nerelisin hocam?Babel yerine genç ve dinamik "Scout" Oyuncu daha iyi olmaz ?