Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medya kullanmıyorum
Şener sikebahce ile ilgili herşeyi silmiş instagramdan doğrumudur?

Hakan çok geçimsiz birisiydi son zamanlarında beni de rahatsız ediyordu tavırları ama Hakanın ihraç yiyip forumda tek amaçları açık açık insanları provoke ve tahrik etmek olanlara dokunulmaması daha büyük bir hata bana kalırsa.

sent via GSC

D8tWbA3XkAQdkot.jpg

Hakan çok geçimsiz birisiydi son zamanlarında beni de rahatsız ediyordu tavırları ama Hakanın ihraç yiyip forumda tek amaçları açık açık insanları provoke ve tahrik etmek olanlara dokunulmaması daha büyük bir hata bana kalırsa.

sent via GSC
Hocam sende Gladbach'a karşı ilgi vardı. Kramer bize uymaz mı :) Son zamanları nasıl acaba

Ben bi 4-5 gün okumam Türk haberlerini.

Midem bulandı arkadaş. Izlanda, fırça, Çavuşoğlu, Kasapoğlu vs vs vs.

Yeter ya. Bir MHP’lisi eksikti, oda açıklama yaptı tam oldu.

Midem bulandı.

Hocam sende Gladbach'a karşı ilgi vardı. Kramer bize uymaz mı :) Son zamanları nasıl acaba
Daha çok yedek oyuncusu konumunda olmasından rahatsız olduğundan bahsediyordu bir kaç ay önce. Ama bunun kendi elinde olduğunu ve daha çok çalışarak değistirebileceğini de söylemişti. Ve son haftalarda diğer oyuncuların formsuzluğundan ötürü daha fazla süre bulmuştu.

Kramer iyi biri ama tam bir görev adamı. Bizim lig de daha doğrusu bizim takımda böyle bir adam sönük kalır beğenilmez çünkü ne etliye karışır ne sütlüye. Melo gibi baskın birisi lazım bize, adamın varlığı bile orta sahada fark yaratmalı.

Kramer'e Alman Selçuk diye lakap takarlar 5 hafta sonra.

sent via GSC

bu sene bizim için bir fırsat senesi saglam 3 4 adamla elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon olabiliriz. potansiyel rakiplerimizin hali ortada ve her ne olursa olsun bizim bu gördüğümüzü eminim gerek Hocamız gerekse yönetimimizde görüyordur. Ben bu transfer sezonundan bir çoğunuz gibi umutsuz degilim açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt