Levent Çelik
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 318
- 508
- 638
Sosyal medya kullanmıyorum
Şener sikebahce ile ilgili herşeyi silmiş instagramdan doğrumudur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen reis sadece Milli takım ile ilgili gönderiler varSosyal medya kullanmıyorum
Şener kapı için 19:05 kapını bekleyelim..Sosyal medya kullanmıyorum
Hocam sende Gladbach'a karşı ilgi vardı. Kramer bize uymaz mıHakan çok geçimsiz birisiydi son zamanlarında beni de rahatsız ediyordu tavırları ama Hakanın ihraç yiyip forumda tek amaçları açık açık insanları provoke ve tahrik etmek olanlara dokunulmaması daha büyük bir hata bana kalırsa.
sent via GSC
Dogru hocamSosyal medya kullanmıyorum
hayırlı olsuna.koc dergide açıklamış febe umber ella yi almış hayırlı olsun
iclerinde acilmasini temenni ediyoruma.koc dergide açıklamış febe umber ella yi almış hayırlı olsun
Devletimiz araya girmeyip bize yaptığı gibi oluruna bıraksa açılacak ama işte.iclerinde acilmasini temenni ediyorum
amin diyerek like veriyorum renktasiclerinde acilmasini temenni ediyorum
anketle adam ihrac etmek nedirKrala zamanında haksızlık yapıldı, anket açılıp forumdan uzaklaştırıldı. Oysa ki şu an ondan beter çok daha fazla üye var ve ses çıkarılmıyor.
hakan delikanliyi nasil bilirdinanketle adam ihrac etmek nedir
yeniceri ocagı mı burası
Daha çok yedek oyuncusu konumunda olmasından rahatsız olduğundan bahsediyordu bir kaç ay önce. Ama bunun kendi elinde olduğunu ve daha çok çalışarak değistirebileceğini de söylemişti. Ve son haftalarda diğer oyuncuların formsuzluğundan ötürü daha fazla süre bulmuştu.Hocam sende Gladbach'a karşı ilgi vardı. Kramer bize uymaz mıSon zamanları nasıl acaba