Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha çok yedek oyuncusu konumunda olmasından rahatsız olduğundan bahsediyordu bir kaç ay önce. Ama bunun kendi elinde olduğunu ve daha çok çalışarak değistirebileceğini de söylemişti. Ve son haftalarda diğer oyuncuların formsuzluğundan ötürü daha fazla süre bulmuştu.

Kramer iyi biri ama tam bir görev adamı. Bizim lig de daha doğrusu bizim takımda böyle bir adam sönük kalır beğenilmez çünkü ne etliye karışır ne sütlüye. Melo gibi baskın birisi lazım bize, adamın varlığı bile orta sahada fark yaratmalı.

Kramer'e Alman Selçuk diye lakap takarlar 5 hafta sonra.

sent via GSC
Anladım sağol hocam

Hakan,kendinden başkasını dinlemeyen ve konuşturmayan bir adamdı

ve kendi fikrinin aksini yazınca ithamlarla saldırmaya başlıyordu

ders mahiyetinde 6 ay ihraç yedi,yazıyor ara sıra

Krala zamanında haksızlık yapıldı, anket açılıp forumdan uzaklaştırıldı. Oysa ki şu an ondan beter çok daha fazla üye var ve ses çıkarılmıyor.

Olayı yanlış anlatmışsın, öncelikle Hakan bilimum sebeplerden dolayı 2-3 kere ihraç almıştı ben aktif olarak adminlik yaparken, iyi niyetinden dolayı affetmiştim.

Konu açılma mevzusunda ise kendisi Refik'e beni isteyen istemeyeni belli etmek için aç konuyu, gitmezsem şerefsizim tarzı bir şey söylemişti. Ben bıraktıktan sonra neler oldu bilmiyorum ama döndüğümde herkesi küçümseyen, ti'ye alan bir tarzı vardı.

Ki sonrasında 6 aylık uzaklaştırmanın iyi olduğunu vs. kendisi söyledi.

Hakan delikanlı kardeşimiz kendi fikirlerini özgürce savunan, onların doğruluğu konusunda dünya savaşı çıkaracak kadar ileriye giden, en ufak bir eleştiriyi kabul etmeyen, yalnızca kendi söylediklerine tapılmsınıı isteyen bir insandı

Mainz Mateta'yi fransa ikinci liginde Le Havre takiminda kiralik oynadigi sezon iyi performans gosterince 10 milyon karsiliginda Lyon'dan bonservisini aldi, Wamangituka'yi da yine bundesliga'dan bir takim alirsa sasirmam

Fransa ligue 1 ve ligue 2 yetenek kayniyor, Almanlar takimlari oraya yonelerek transfer konusunda dogru isler yapiyor, Mateta'ya simdi talip olsan kapiyi 15-20 milyondan acarlar

Abdou Diallo
Zagadou
Gbamin
Mateta
Ibrahima Konate
Almamy Toure

Aklima ilk gelen isimler

Transfermarkta göre 25 milyon kabul etmemisler ve 35-40 milyon istiyorlarmis Mateta icin.

Olayı yanlış anlatmışsın, öncelikle Hakan bilimum sebeplerden dolayı 2-3 kere ihraç almıştı ben aktif olarak adminlik yaparken, iyi niyetinden dolayı affetmiştim.

Konu açılma mevzusunda ise kendisi Refik'e beni isteyen istemeyeni belli etmek için aç konuyu, gitmezsem şerefsizim tarzı bir şey söylemişti. Ben bıraktıktan sonra neler oldu bilmiyorum ama döndüğümde herkesi küçümseyen, ti'ye alan bir tarzı vardı.

Ki sonrasında 6 aylık uzaklaştırmanın iyi olduğunu vs. kendisi söyledi.

Benim asıl anlatmak istediğim olay anket ile üyenin ihraç edilmesi. İsim fark etmiyor burada, benim de sevmediğim bir kaç üye var ama anket ile ihraç edilmesini istemem. Ha Hakan kendisi bu olaya giriştiyse ona bir şey diyemem.

Transfermarkt hakkında:

sitenin market value konusunda belli başlı kıstasları mevcut.

bunları veri istatistik firmalarından alır ve oyuncuların tüm özelliklerinin içinde bulunduğu katsayılar tablosu ile çarpar.
ardından da bunu formülize ederek sitesinde yayınlar...

bunlar işin hem matematiksel hemde bilimsel kısmı.
sap, opta gibi ortaklarla çalışır ve ortalama bir piyasa değeri çıkarır. bazı kulüpler oyuncu transferlerinde bu sitenin değerlerini baz alır ve o değerin üstüne kolay kolay çıkmaz. bazı kulüpler ise aldırmaz.

formülize edilerek ham bilgi hazır hale gelir.
burada oyuncuların milliyeti, seçtikleri milli takım ve oynadıkları lig kıstasları türkiye için çok düşüktür. bu yüzden bizim ligdeki tüm takımların aldığı oyuncuların değeri düşer. hele türk ise hiç şansı yoktur. bunun ayrı bir hesap biçimi vardır. ligin değeri...

lig katsayısı oyuncu değerini bir hayli etkiler. 10 milyon euro olan piyasa değeri ile cenk tosun everton forması giydikten hemen sonra 20 milyon euroluk değere çıkması gibi. oynamasa da epl'de yer almak lig katsayısı yüzünden piyasa değerini yüksletir.

türkiye ligi bu konuda kötü bir şöhrete sahip olduğu için ligin transfer value değeri düşüktür. yani buraya gelen oyuncu emekli olmak için gelmiştir.. ligin katma değeri algoritmaya böyle yansıtılmıştır. ne zaman ozanlar, cengizler, merihler çoğalır, bizim katma değer katsayımız artar.

portekiz, fransa, belçika, hollanda gibi donör liglerden oyuncular çok fazla sayıda lejyoner olduğu için bu liglerin katsayısı bizimkine göre yüksektir. sen bu ligleri uefa ranking'de altına almış bile olsan transfer tercihlerinde en son sıralarda geldiğinden dolayı transfermarkt bu değeri ona göre yansıtır. ranking olarak yukarıda olman bir şey ifade etmez.

----Sözlükten Alıntı----

Benim asıl anlatmak istediğim olay anket ile üyenin ihraç edilmesi. İsim fark etmiyor burada, benim de sevmediğim bir kaç üye var ama anket ile ihraç edilmesini istemem. Ha Hakan kendisi bu olaya giriştiyse ona bir şey diyemem.
Hakan kendi başlattı onu,insanların bu kadar tepkili olduğuna inanmıyordu

bu sene bizim için bir fırsat senesi saglam 3 4 adamla elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon olabiliriz. potansiyel rakiplerimizin hali ortada ve her ne olursa olsun bizim bu gördüğümüzü eminim gerek Hocamız gerekse yönetimimizde görüyordur. Ben bu transfer sezonundan bir çoğunuz gibi umutsuz degilim açıkçası
Kesinlikle doğru ama maalesef şampiyon olduğumuz her sezondan sonra böyle fırsatlar elimize geliyor ve biz hep tepiyoruz.Bazen de yabanci sınırı gibi müdahalelerle dışarıdan engelleniyoruz.

Büyük ihtimalle bu sene de bir yerlerimiz eksik kalacak ve yine binbir zorluk yaşayacağız..Inşallah yanılırım.

Tamam da ortada bir şey yokken yapılmadıki bu, kendisi söyledi açtırmazsan şerefsizsin vs ibarelerle.

Ki @Refik Y. AKKÜLAH ' a mı ne demişti.

VEDAT MURİÇ 3,5 m euro gibi bir bonservis bedeli ile takımımıza katılacağını düşünüyorum. bu işin biraz transfer süreciyle alakalı magazin kısmı, gelelim oyuncunun bize ne vereceğine... bence tam hocanın istediği tarzda bir santrafor. üşenmedim ve ligin* ikinci yarısında penaltı hariç attığı tüm golleri izledim. bir tane sallapati vuruşu yok. hepsi temiz ve güzel vuruşlar. ben bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. ayrıca 1 yıldır beraber çalıştığı arkadaşım da "tam isabet" dedi. sözlükte yazmış saglam duyumcudur.

VEDAT MURİÇ 3,5 m euro gibi bir bonservis bedeli ile takımımıza katılacağını düşünüyorum. bu işin biraz transfer süreciyle alakalı magazin kısmı, gelelim oyuncunun bize ne vereceğine... bence tam hocanın istediği tarzda bir santrafor. üşenmedim ve ligin* ikinci yarısında penaltı hariç attığı tüm golleri izledim. bir tane sallapati vuruşu yok. hepsi temiz ve güzel vuruşlar. ben bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. ayrıca 1 yıldır beraber çalıştığı arkadaşım da "tam isabet" dedi. sözlükte yazmış saglam duyumcudur.
Duyumdan ziyade şahsi görüşünü beyan etmiş.

Vedat muriç , Tetteh ikilisi seneye forvetimiz olabilir bence 3. santrafor olarakta mevlüt gelebilir . ( hissiyat . pragda santrafor almış yeni )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt