Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.880
- 7.969
- 1.233
Fatih hocam Belhanda kalsın demiş, o zmaan çok bonservisli hamle olmayacak Diagne satılır 1 forvet 1 orta saha bonservisli alınır, kalanlar bedava yada kiralama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gercekse ne banega nede mata haberleri doğru. Açıkçası Belhanda kalırsa çok sıkıntıFatih hocam Belhanda kalsın demiş, o zmaan çok bonservisli hamle olmayacak Diagne satılır 1 forvet 1 orta saha bonservisli alınır, kalanlar bedava yada kiralama
Sıkıntı göremiyorum ben açıkçası basına düşen isimlerle gereksiz beklentilere girmemek lazım, sonunda Marcao, Luyindama gibi güzel isimler kazanabilirizBu gercekse ne banega nede mata haberleri doğru. Açıkçası Belhanda kalırsa çok sıkıntı
kesildide bence hoca istiyor onu fiyat yüksek diye geri çekilmiş olabilirizTetteh ile ilgili haberler kesildi hocam
Sorun kimse bizim yönetime güvenmiyor. Son 3 senedir resmen dalga geçiyorlar taraftar ile. En son Dursun bizi delirtti şimdi bu yönetimde geçen seneki kanser maçların baş kahramanı. Hocayı bile kandırdılar. Bu sene ne yapicaklar merak konusuTransfer işi aceleye gelmez, herkes milli takımında şuan, sakin olun kampa daha 1 ay falan var
Geçen sene ffp konusunda acemiydiler, bence devre arası işi öğrendiler luyindama'yı zorunlu opsiyonlu almaları beni tatmin ediyor açıkçasıSorun kimse bizim yönetime güvenmiyor. Son 3 senedir resmen dalga geçiyorlar taraftar ile. En son Dursun bizi delirtti şimdi bu yönetimde geçen seneki kanser maçların baş kahramanı. Hocayı bile kandırdılar. Bu sene ne yapicaklar merak konusu
Öyle olursa bende okeyim. Ama nedense bir türlü bizim yönetimlere güvenemiyorum. 3 ay hicbisey yapmayıp son gün saçma sapan transferler yapiyolar. Şu Dortmund un sağ beki transfer ettik te evrak yetişmedi neydi ismi. O gün varya çok sinir olmuştumSıkıntı göremiyorum ben açıkçası basına düşen isimlerle gereksiz beklentilere girmemek lazım, sonunda Marcao, Luyindama gibi güzel isimler kazanabiliriz
Hocam inşallah haklı çıkarsın. En çok istediğim şey buGeçen sene ffp konusunda acemiydiler, bence devre arası işi öğrendiler luyindama'yı zorunlu opsiyonlu almaları beni tatmin ediyor açıkçası
Dursun dönemini hatırlatma tansiyonum çıkıyorÖyle olursa bende okeyim. Ama nedense bir türlü bizim yönetimlere güvenemiyorum. 3 ay hicbisey yapmayıp son gün saçma sapan transferler yapiyolar. Şu Dortmund un sağ beki transfer ettik te evrak yetişmedi neydi ismi. O gün varya çok sinir olmuştum
Kaça giderse gitsin üzülürüm, yillardan beri hicbir oyuncumuza böyle baglanmamistimBelhanda 9m euroya gitse üzülür musunuz?
Iyi bi forvetle bruma hocam burmanin inanilmaz bi patlayiciliga var, onyekuru da cok süratli ama topla bruma daha suratliBruma mı Onyekuru mu çok kafam karışık.. Onyekuru müthiş skor üretiyor.. Ama Bruma ile maçlarda rakipleri ezeriz
Haha aynen ya rezaletti. Hayatımda hiç bir Galatasaray başkanına bu kadar uyuz olmamistimDursun dönemini hatırlatma tansiyonum çıkıyor