Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocam Belhanda kalsın demiş, o zmaan çok bonservisli hamle olmayacak Diagne satılır 1 forvet 1 orta saha bonservisli alınır, kalanlar bedava yada kiralama

Hersene böyle isimler konuşuluyor ama gelen adamlar kimsenin beklemediği taraftardan korkup son dakika yapılan transferler. Bu sene plan hazır dediler. Ancak şu piyasada ismi dolanan isimler ya imkansız yada hiç ilgimiz bile olmadı. Ben açıkçası terim 5 yıl imzalamisken isimlerin kolay kolay sizacagini sanmıyorum. Baksaniza Galatasaray muhabirleri bile bişey bilmiyor. Bu dönem sadece yabancı basının kaynak olarak bizim medyayı göstermediği haberlere itibar ederim.

Transfer işi aceleye gelmez, herkes milli takımında şuan, sakin olun kampa daha 1 ay falan var
Sorun kimse bizim yönetime güvenmiyor. Son 3 senedir resmen dalga geçiyorlar taraftar ile. En son Dursun bizi delirtti şimdi bu yönetimde geçen seneki kanser maçların baş kahramanı. Hocayı bile kandırdılar. Bu sene ne yapicaklar merak konusu

Benim tahminim bedava şov olacak

Babel
Şener
Fatih
G. Töre
Jimmy
Hikmet çiftçi

Gibi

Sorun kimse bizim yönetime güvenmiyor. Son 3 senedir resmen dalga geçiyorlar taraftar ile. En son Dursun bizi delirtti şimdi bu yönetimde geçen seneki kanser maçların baş kahramanı. Hocayı bile kandırdılar. Bu sene ne yapicaklar merak konusu
Geçen sene ffp konusunda acemiydiler, bence devre arası işi öğrendiler luyindama'yı zorunlu opsiyonlu almaları beni tatmin ediyor açıkçası

Sıkıntı göremiyorum ben açıkçası basına düşen isimlerle gereksiz beklentilere girmemek lazım, sonunda Marcao, Luyindama gibi güzel isimler kazanabiliriz
Öyle olursa bende okeyim. Ama nedense bir türlü bizim yönetimlere güvenemiyorum. 3 ay hicbisey yapmayıp son gün saçma sapan transferler yapiyolar. Şu Dortmund un sağ beki transfer ettik te evrak yetişmedi neydi ismi. O gün varya çok sinir olmuştum

Öyle olursa bende okeyim. Ama nedense bir türlü bizim yönetimlere güvenemiyorum. 3 ay hicbisey yapmayıp son gün saçma sapan transferler yapiyolar. Şu Dortmund un sağ beki transfer ettik te evrak yetişmedi neydi ismi. O gün varya çok sinir olmuştum
Dursun dönemini hatırlatma tansiyonum çıkıyor

Bu sene boşta bir sürü isim var. Bonservissiz. Bunları kaçırmamak lazimken hala trezege muriq gibi isimlere yoneliyolarsa cidden bıraksınlar. Hadi Türk olsa. Potansiyelli olsa eyvallah ta bize çok bişey katamayacak ligde oynayan yabancı oyunculara bonservis vermek enayilik bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt