Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.252
- 18.410
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazın bir yere.. Temmuz'dan önce transfer olmaz. Olsa bile Muğdat tipi transfer olur. Ne yazık ki yılların tecrübesi bu.
Temmuz'dan önce transfer olmaz. Olsa bile Muğdat tipi transfer olur. Ne yazık ki yılların tecrübesi bu.
Temmuz'dan önce transfer olmaz. Olsa bile Muğdat tipi transfer olur. Ne yazık ki yılların tecrübesi bu
Iyi topcuetebo nasıl topçu ?
Galatasaray, Babel sonrası Banega, Welbeck ve Bruma’yı kadrosuna katmayı planlıyor. (A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Welbeck VS Sturridge
Kimi isterseniz ?
Ucmusuz yine. Banegalar skovlar Welbzler . Hayal
Elmander sonrası hücum presi güçlü, yıpratıcı bir forvet olarak aklımdan İlk geçen hep İtalyan İmmobile olmuştur.Çok takım değiştirdi,formu düştüğü anlarda alabilseydik süper olurdu.Şimdi Lazio da tekrar kendini buldu.Almak çok zor.Bir de 4-4-2 ye dönmeyi isteyen romantik taraftarlarımıza Talissca'sız o işin olmayacağını da hatırlatayım.Talisca İmmobile dehşet olurdu hücum hattı.
Artık hayal zaten.Bu sene Muric ve Tetteh'e fitim ben.balotelli diyen arkadaşlara da söyleyeceğim eldeki çakmasından (Diagne) ne gördüler ki orijinalini almayı düşünüyorlar.Ikisinin bonserviside toplam herhalde +60 milyon olurdu.
Banega gelmis olsa Hagi etkisi yapar ama hala inamiyorum gelecegine
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynisini bende yazacaktim ama abartmis olmaktan korktumBanega gelmis olsa Hagi etkisi yapar ama hala inamiyorum gelecegine
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi