Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazın bir yere.. Temmuz'dan önce transfer olmaz. Olsa bile Muğdat tipi transfer olur. Ne yazık ki yılların tecrübesi bu.

banega gelirse cigersiz dmc sart

nakamba
mensah

Veli Yiğit: "Manchester United'ın eski Ekvatorlu oyuncusu Antonio Valencia (33), Galatasaray'a önerildi. Serbest olan yıldız oyuncu İstanbul'a gelmek istiyor. Bu transferin olabilmesi için Mariano'nun satılması gerekiyor." (TRT Spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düşünmeden Kabul ederim.
Evet Valencia belki 1 yaş daha yaşlı, ama fizikmen daha diri ve hızlı bir Bek.

Çok kaliteli bir oyuncu.
Gerçi Bek mevkiine genç oyuncu almak daha faydalı olur gibi...

Tarz olarak demedim ki zaten, oynadiklari pozisyon olarak ayni yerlerin adami. Yan yana oynayacaklarsa arkalarina bir 6 numara sart, Fernando giderse tabi. Ama takimda 10 numara eksikligi olur, ki hoca oyle bir oyuncu istiyormu cozemedim hala.
Evet arkalarında 6 no şart zaten.

Ever Banega’nın eşi Valeria Juan, İstanbul’a gelmek istiyor. Sportif direktör Monchi de sözleşme uzatmayan Banega’ya kolaylık sağlanabileceğini söyledi. Banega, 11 resmi teklife rağmen Galatasaray’a gelmek istiyor. (TRT SPOR)

Veli Yiğit: “Benim tahminim, 13 Haziran’a kadar artık sona yaklaşılmış olabilir. Ne söylediysek hepsi doğru. Transfer 5 M€ gibi bir rakama bitebilir.”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mert uflemistir

________________Muslera
Valencia_Luyindama_Marcao_Moreno
Feghouli__Banega___Etobo___Babel
__________Balotelli___Welbeck

#HayalKurmakBedava

D'avila N'Diaye yerine size Eteboyu getiriyim diye haberler vardi. Onu nasil basarmayi düsünüyormus? 7,2 milyon vermisler ve ilk 11 oyuncusu.

Onlar N'Diayeyi kerizin birine satmaya calisir ve Eteboyu kadrolarinda tutarlar.

etebo nasıl topçu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt