Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
yazın bir yere.. Temmuz'dan önce transfer olmaz. Olsa bile Muğdat tipi transfer olur. Ne yazık ki yılların tecrübesi bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşünmeden Kabul ederim.Veli Yiğit: "Manchester United'ın eski Ekvatorlu oyuncusu Antonio Valencia (33), Galatasaray'a önerildi. Serbest olan yıldız oyuncu İstanbul'a gelmek istiyor. Bu transferin olabilmesi için Mariano'nun satılması gerekiyor." (TRT Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ne lan annesine mi şikayet etmişZuahahahahahaha
Evet arkalarında 6 no şart zaten.Tarz olarak demedim ki zaten, oynadiklari pozisyon olarak ayni yerlerin adami. Yan yana oynayacaklarsa arkalarina bir 6 numara sart, Fernando giderse tabi. Ama takimda 10 numara eksikligi olur, ki hoca oyle bir oyuncu istiyormu cozemedim hala.
Kaynak?Banega ve olsen bitmiş evet hayırlı olsun
Mert uflemistirEver Banega’nın eşi Valeria Juan, İstanbul’a gelmek istiyor. Sportif direktör Monchi de sözleşme uzatmayan Banega’ya kolaylık sağlanabileceğini söyledi. Banega, 11 resmi teklife rağmen Galatasaray’a gelmek istiyor. (TRT SPOR)
Veli Yiğit: “Benim tahminim, 13 Haziran’a kadar artık sona yaklaşılmış olabilir. Ne söylediysek hepsi doğru. Transfer 5 M€ gibi bir rakama bitebilir.”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yazın bir yere.. Temmuz'dan önce transfer olmaz. Olsa bile Muğdat tipi transfer olur. Ne yazık ki yılların tecrübesi bu.
Temmuz'dan önce transfer olmaz. Olsa bile Muğdat tipi transfer olur. Ne yazık ki yılların tecrübesi buTemmuz'dan önce transfer olmaz. Olsa bile Muğdat tipi transfer olur. Ne yazık ki yılların tecrübesi bu.
Balotelli yedeği Muriç iyidir iyi