Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega !

Vizyon, Kısa ve Uzun Pas Ustası

bcacccd42b5f00f89cfeb91ed6307ab0.jpg

Fernando Banega Mariano Feghouli paslaşmalarına defans arasına koşu yapacak hücum alanında serbest bir oyuncu Teixeira, Talisca, Chiquinho gibi bir herif (Çalhanoğlu da olabilir yerli oyuncu olarak) ileride teknik fizikli bir forvet. Şiir gibi futbol izleriz.

Son düzenleme:
Tarz olarak demedim ki zaten, oynadiklari pozisyon olarak ayni yerlerin adami. Yan yana oynayacaklarsa arkalarina bir 6 numara sart, Fernando giderse tabi. Ama takimda 10 numara eksikligi olur, ki hoca oyle bir oyuncu istiyormu cozemedim hala.
Belki 4-4-2 deneriz seneye. İlla 4-3-3 veya 4-2-3-1 olarak düşünmemeliyiz. Fatih Hocam ilk geldiğinde 4-4-2 ile başarılı olmuştu sonra Sneijder, Hamit, Burak falan gelince onları oynatmak için baklavaya dönmüştü. Ama en son Galatasaray çok dominant oynadığında 4-4-2 dizilişindeydik.

Hadi Belhanda kaldı diyelim... Belki evet diyebilirim. Ama DMC ye Taze ve dinamik bir taze kan lazım. Fernando ağırlaştı ve Donk'un ne vereceği belli değil.

Bana kalsa Belhanda ve Fernando yerine bir DMC ve bir 8 numara alırdım temizinden.

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Banega
Feghouli Belhanda Bruma
Balotelli

+ Altay , Babel , Mitroglou/Tomane , Donk , Jimmy , Yunus , Selcuk , Şener , Emre Taşdemir

Ligde 79 points ile champ oluruz , CL'de ise gruba bağlı iş yapar. Diagne 13 Milyon Mariano ise 2 Milyona satılır

_______________ DMC
________Box2Box___Banega
Babel________Welbeck_______Bruma

Belki 4-4-2 deneriz seneye. İlla 4-3-3 veya 4-2-3-1 olarak düşünmemeliyiz. Fatih Hocam ilk geldiğinde 4-4-2 ile başarılı olmuştu sonra Sneijder, Hamit, Burak falan gelince onları oynatmak için baklavaya dönmüştü. Ama en son Galatasaray çok dominant oynadığında 4-4-2 dizilişindeydik.
4-4-2 ye donecegimize ihtimal bile vermiyorum. Cok cag disi bir sistem ve basari yakalamak zor onunla.

Bursa, Bjk'den 3m € istemiş Umut Meraş için
kaynak trtspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt