Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Bu sene pas ozurlusu ndiaye yerine banegamiz olsa onyekurunun gol orani 20+ olurdu
Herif ara pasi atamiyordu
Herif ara pasi atamiyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gay ve fenerli sanırım
Belhanda ve Banega tarz olarak çok farklı adamlar.
Belki 4-4-2 deneriz seneye. İlla 4-3-3 veya 4-2-3-1 olarak düşünmemeliyiz. Fatih Hocam ilk geldiğinde 4-4-2 ile başarılı olmuştu sonra Sneijder, Hamit, Burak falan gelince onları oynatmak için baklavaya dönmüştü. Ama en son Galatasaray çok dominant oynadığında 4-4-2 dizilişindeydik.Tarz olarak demedim ki zaten, oynadiklari pozisyon olarak ayni yerlerin adami. Yan yana oynayacaklarsa arkalarina bir 6 numara sart, Fernando giderse tabi. Ama takimda 10 numara eksikligi olur, ki hoca oyle bir oyuncu istiyormu cozemedim hala.

Galatasaray, Babel sonrası Banega, Welbeck ve Bruma’yı kadrosuna katmayı planlıyor. (A Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4-4-2 ye donecegimize ihtimal bile vermiyorum. Cok cag disi bir sistem ve basari yakalamak zor onunla.Belki 4-4-2 deneriz seneye. İlla 4-3-3 veya 4-2-3-1 olarak düşünmemeliyiz. Fatih Hocam ilk geldiğinde 4-4-2 ile başarılı olmuştu sonra Sneijder, Hamit, Burak falan gelince onları oynatmak için baklavaya dönmüştü. Ama en son Galatasaray çok dominant oynadığında 4-4-2 dizilişindeydik.
Alpay Asma is coming‘’Güneş balçıkla sıvanmaz ve doğmaktan vazgeçmez’’ birileri istiyor diye. Bu ithamlar beni güçlendirir.
Artık adminlik halk tarafından seçilmeli. Halkın adayı olarak seçime girmek istiyorum.