Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mainz Gelson Fernandesi almis. Simdi gidip iyi fiyatta Gbamini satarlar. Götler isi iyi yapiyor. Bizim fake Monchi onlarin kel Spor Direktörünün yarisini bile beceremedi.

hajrovic'in sülalesinden bir türk bulup yerli statüsünde oynatiriz diye almistik. vedatta daha büyük bi mallik olur. adam yabanci sayiliyor suan bildigin. arnavut ve kosovali. üstüne jugoslayvada dogmus. adam cok yönlü.

5 sene Türkiye'de oturup Türk vatandaşlığına geçen herkes Türk sayılır

Muriqi bu sene dolduruyor o hakkı öyle alacağız yani.Yabancı sınırı gelirse Muslera içinde bir başvuru yaparız

luyindama'dan ötürü -5 ile başlıyoruz.
muriç söylentisi doğru ise -3 de oradan geliyor.

kafadan 8 milyon içerde gireriz transfere.

daha bunun kiralık giden ndiaye ve onyekuru yerine gelecek oyuncuları var.

görünüşe göre diagne ya da belhanda'nın satışına bağlı her şey. tabi onlar giderse bir de onların yerine adam almamız gerekecek.

yine son günlere kadar acı çekeceğiz şimdiden hazırlıklı olalım.
Hoca ağzıyla 3.8 dedi luyindama için

vedat seneye yerli olacakmıs. sırf bunun için bile alınmalı

5 sene Türkiye'de olup Türk vatandaşlığına geçen herkes Türk sayılır

Muriqi bu sene dolduruyor o hakkı öyle alacağız yani.Yabancı sınırı gelirse Muslera içinde bir başvuru yaparız
havalimanlarinda vatandaslik satiyorlardi gecenlerde. Atatürk Havalimanı’nda Türk vatandaşlığı ‘pazarlaması’
muslera ne duruyorsa daha anlamadim. gitsin türk pasaportunu alsin. bu kadar yilin üstüne artik bunu yapmasi gerekir.

Altay
Jimmy
Töre
Sener
Vedat
Babel
net olarak h.o diyecem gibi...

Bu kadar yedek yeter lan.
babelin nesi yedek la
Evet o kadar iyi oyuncu ki Ispanya gibi bir Lig de 32 Macta sadece 3 Gol 5 Asistle oynadi.Terimin istedigi her oyuncu süper zaten(Diagne gibi)
kardes banega ve diagneyi nasil ayni konuma soktun. banega burda fark yaratir fark. sen iniestanin istatistigini gorsen adama topcu demezsin herhalde

Banega inşallah olur ama yanına fernando olmaz. Daha dinamik, hareketli biri lazım. Belhanda da satılırsa oraya daha golcü biri alınırsa muazzam bir ortasaha olur
banegayi 10 no oynatiriz. fernando her turlu satilmali bana gore. daha enerjik cigerli toocu lazim. tabi teknigide iyi olmali. dumduz kosan herif istemem

havalimanlarinda vatandaslik satiyorlardi gecenlerde. Atatürk Havalimanı’nda Türk vatandaşlığı ‘pazarlaması’
muslera ne duruyorsa daha anlamadim. gitsin türk pasaportunu alsin. bu kadar yilin üstüne artik bunu yapmasi gerekir.

Şu durumda bile ekstra yabancı hakkı bizim için çok önemli kimse gitmek istemiyor takımda free adam almak için birilerinin gitmesi lazım

Muslera yerli sayılırsa elimiz güçlenir yönetim konuşmalı bu durumu Muslerayla

banegayi 10 no oynatiriz. fernando her turlu satilmali bana gore. daha enerjik cigerli toocu lazim. tabi teknigide iyi olmali. dumduz kosan herif istemem

6 numaraya dengeli adam lazım aslında. sağlıklık bir fernando dünyada top 10 15 dısında her yerde oynar ama işte fiziği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt