Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Memlekete gidiyordur napsın adam bu sıcaklarda istanbuldaAlbayrak su an Istanbul yeni havalimani VIP loungeda, yainimda. Transfer beklemeyin bugün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memlekete gidiyordur napsın adam bu sıcaklarda istanbuldaAlbayrak su an Istanbul yeni havalimani VIP loungeda, yainimda. Transfer beklemeyin bugün.
Albayrak su an Istanbul yeni havalimani VIP loungeda, yainimda. Transfer beklemeyin bugün.
Wyscouttan tum videolari cekip birlestirmislerYuh film çekmişler resmen 1 saat 52 dakika![]()
hajrovic'in sülalesinden bir türk bulup yerli statüsünde oynatiriz diye almistik. vedatta daha büyük bi mallik olur. adam yabanci sayiliyor suan bildigin. arnavut ve kosovali. üstüne jugoslayvada dogmus. adam cok yönlü.
Hoca ağzıyla 3.8 dedi luyindama içinluyindama'dan ötürü -5 ile başlıyoruz.
muriç söylentisi doğru ise -3 de oradan geliyor.
kafadan 8 milyon içerde gireriz transfere.
daha bunun kiralık giden ndiaye ve onyekuru yerine gelecek oyuncuları var.
görünüşe göre diagne ya da belhanda'nın satışına bağlı her şey. tabi onlar giderse bir de onların yerine adam almamız gerekecek.
yine son günlere kadar acı çekeceğiz şimdiden hazırlıklı olalım.
havalimanlarinda vatandaslik satiyorlardi gecenlerde. Atatürk Havalimanı’nda Türk vatandaşlığı ‘pazarlaması’5 sene Türkiye'de olup Türk vatandaşlığına geçen herkes Türk sayılır
Muriqi bu sene dolduruyor o hakkı öyle alacağız yani.Yabancı sınırı gelirse Muslera içinde bir başvuru yaparız
babelin nesi yedek laAltay
Jimmy
Töre
Sener
Vedat
Babel
net olarak h.o diyecem gibi...
Bu kadar yedek yeter lan.
kardes banega ve diagneyi nasil ayni konuma soktun. banega burda fark yaratir fark. sen iniestanin istatistigini gorsen adama topcu demezsin herhaldeEvet o kadar iyi oyuncu ki Ispanya gibi bir Lig de 32 Macta sadece 3 Gol 5 Asistle oynadi.Terimin istedigi her oyuncu süper zaten(Diagne gibi)
havalimanlarinda vatandaslik satiyorlardi gecenlerde. Atatürk Havalimanı’nda Türk vatandaşlığı ‘pazarlaması’
muslera ne duruyorsa daha anlamadim. gitsin türk pasaportunu alsin. bu kadar yilin üstüne artik bunu yapmasi gerekir.
banegayi 10 no oynatiriz. fernando her turlu satilmali bana gore. daha enerjik cigerli toocu lazim. tabi teknigide iyi olmali. dumduz kosan herif istememBanega inşallah olur ama yanına fernando olmaz. Daha dinamik, hareketli biri lazım. Belhanda da satılırsa oraya daha golcü biri alınırsa muazzam bir ortasaha olur
Ozaman uzatmaya gerek yok, 6 milyona degmez
havalimanlarinda vatandaslik satiyorlardi gecenlerde. Atatürk Havalimanı’nda Türk vatandaşlığı ‘pazarlaması’
muslera ne duruyorsa daha anlamadim. gitsin türk pasaportunu alsin. bu kadar yilin üstüne artik bunu yapmasi gerekir.
banegayi 10 no oynatiriz. fernando her turlu satilmali bana gore. daha enerjik cigerli toocu lazim. tabi teknigide iyi olmali. dumduz kosan herif istemem