Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.876
- 66.665
- 4.933
Sergen alanyada kalmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni mi önerecen kmk. biliyorsun benim de atalarım iskandinav
Benaccer alınmalı bağlantılarına ilet bu direktifiHyr
Banega-Traore
Skov-Feghouli-Onyekuru
Sır Gibi Saklanan Golcü
Bize gelen bilgiler Higuain için temaslar var.
Sneijder transferi ne durumda
Higuain 12 milyon euro alıyormuş chelsea de nasıl gelecek buraya ismine uygun bir iddia olmuşHyr
Banega-Traore
Skov-Feghouli-Onyekuru
Sır Gibi Saklanan Golcü
Bize gelen bilgiler Higuain için temaslar var.
Higuain 12 milyon euro alıyormuş chelsea de nasıl gelecek buraya ismine uygun bir iddia olmuş![]()
Sağda bruma solda onyekuru... İlla birini seçecek isek bruma derimBruma mı Onyekuru mu
Hügayn HO.
Olsen'i bilmiyorum hayatımda izlemedim aynı ligden çıkan Dortmund'un büyük potansiyel gördüğü ( akılılık edip erken elinden çıkardığı ) Celta Vigo'nun ist elinde patlayan Emre Mor örneği var . Belki bahsettiğiniz oyuncu 100 milyon euroluk da olur bilemiyorum ama her transferin patlama ihtimali vardır . Onyekuru ve Bruma geldiğinde yaptığım yorumlar sitededir muhtemelen ikisini de çok severim fakar maksimum bir senelik kiralayabilirz bu oyuncuları . Ki Onyerkuru'ya 3-4 hafta öncede kadar denmeyen kalmamıştıBrahimi
Bruma
Banega
Onyekuru
istediklerimiz ekstra olarak olsen potansiyeli olan birisi canlı izlemedik ama olmadı satarız ne olacak patlıyacak değil ya.
Kapanan takımlara pek fazla bir şey yapamıyor Kuru
Bitiriciliği lige gelmiş en iyi kanattır belki ama bence bu yüzden Bruma tarzı adam alsak daha iyi olur Feg kalacak çünkü.Mesela Kuru-Olsen kanatları olsa müthiş olurdu Feg o tip hızlı bir kanat değil
İsmimizin hakkını vermişizdir her daim.
Vah Alpayim vah.
Ne etmisler sana böyle. Kolpay.
Bu burumada ne buluyorsunuz allah askina beyinsiz surat haric hic bir artisi yok sifira inip rastgele orta yapmaktan baska ne ise yaradi bjk attigi gol haric hafizamda iyi kalan hic birsey yok
onyekuruya bende cok kizdim baslarda ama sonradan icinden canvar cikti o boyla hem bjk ibb ye hem fb ye kafa golu atii uc kritik macta sahnede hep onyekuru vardi
birini munih istiyor digerini lepzig takimdan kovuyor ayrica disiplinsiz diye goturulmedigi deplasmanida unutmadim sirf suratli diye bizde oynayacaksa atlet alalim kossun beyinsiz oyuncu istemiyorum