- 16 Haziran 2010
- 203.218
- 155.080
- 6.838
Banega gelirse Belhanda gider zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda 10 numara degil, orada oynamiyor zaten kendisi de soyluyor. Ikisi de cok maas alir biri gelirse digeri gider.belhanda 10
Banega 8
Attığı pasları izleyince, Belhanda’ya 10 numara pozisyonunda futbol dersi verir gibi geldi bana.belhanda 10
Banega 8
Ikisi da ayni pozisyonun adami, mantiken satilmasi gerekir Banega gelirse. Ayrica gelir kaynagimiz ne olacak sorusuna da cevap: Diagne ve Belhanda nin satisi olur. Baska kimi satabiliriz?Gitmeyecek
Hocayi biraz olsun tanidiysam banegayi belhandanin yanina aliyordur
Anca kallavi bi 10 misal talisca gelirse yollarlar
Belhanda 10 numara degil, orada oynamiyor zaten kendisi de soyluyor. Ikisi de cok maas alir biri gelirse digeri gider.
O da gidebilir ama Fernando 6 numara oldugu icin yerine baska biri alinir.
Belhanda ve Banega tarz olarak çok farklı adamlar.Ikisi da ayni pozisyonun adami, mantiken satilmasi gerekir Banega gelirse. Ayrica gelir kaynagimiz ne olacak sorusuna da cevap: Diagne ve Belhanda nin satisi olur. Baska kimi satabiliriz?
Zeki Uzundurukan: "Milan’a Sportif Direktör olan Maldini’nin, Hakan Çalhanoğlu için Fatih Terim’e söz verdiği belirtildi."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tarz olarak demedim ki zaten, oynadiklari pozisyon olarak ayni yerlerin adami. Yan yana oynayacaklarsa arkalarina bir 6 numara sart, Fernando giderse tabi. Ama takimda 10 numara eksikligi olur, ki hoca oyle bir oyuncu istiyormu cozemedim hala.Belhanda ve Banega tarz olarak çok farklı adamlar.
Bir insanın elini şey yapması seks değildir brad...Bana, Banega'nın geliş seks den daha güzel bir duygu veriyor.
Orta Sahanın Maestrosu olur. Hem kaliteli hemde biraz "psikopat". Yenilgiyi tatmin etmez.
Hayırlı Olsun.
Ikisi da ayni pozisyonun adami, mantiken satilmasi gerekir Banega gelirse. Ayrica gelir kaynagimiz ne olacak sorusuna da cevap: Diagne ve Belhanda nin satisi olur. Baska kimi satabiliriz?