Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5+okkalı maaş Banega alana kadar maaşı düşük bonservisi fazla Bennacer'i tercih ederim

Banega alırsak bir taraflarımızda patlar tutmazsa,Bennacer'i alırsan tutmazsa aynı paralara geri satarsın

Bu kafa yüzünden borç batağındayız işte..Çar çur edilen paralar

benaccerin pesinde en az 6 kulup var

5+okkalı maaş Banega alana kadar maaşı düşük bonservisi fazla Bennacer'i tercih ederim

Banega alırsak bir taraflarımızda patlar tutmazsa,Bennacer'i alırsan tutmazsa aynı paralara geri satarsın

belhandanın maaşından cıkarsın olur biter. bennaceri dünya kadar takım istiyor. asıl hayal o

Bennacer neticede kume dusmus empolinin os u
Banega kiyasi mumkun degil
Siradan bir ostan bahsetmiyoruz
Banegadan bahsediyoruz

Banega bizde 2 sene şov yapsın satmaya çalışalım kimse almaz

Zaten bizden 4 milyon euro felan maaş ister büyük olasılık,herhangi bir Avrupa takımının o maaşı vermesi için 7-8 milyon vermesi gerekiyor.Kim verir o parayı ? Tutmazsa çok net bir yerlerimiz de patlayacak,tutsa bile patlayacak en azından parasını çıkartmış oldu diyeceğiz

Sevilla, Ever Banega için Galatasaray'dan 7 M € bonservis bedeli talep etti. (TRT Spor)

Pazarlıkla 5-5.5m ye biter h.o
tenor.gif

Kötü demedim ki

Her transfer kumar neticede tutacağının garantisi yok tutmazsa diye düşünüyorum + yaşı var

Ilerde elden cikarabilcegimiz bir futbolcu alalim gorusune katiliyorum ama ortasahada yaşa bakmadan bu tarz isimlerin alinmasina karsi degilim
Yillardir Gabi Motta Banega gibi dominant bi OS istiyordum Banega gelirse ciplak kosabilirim sokakta :D
Banegadan bonservis geliri elde eder miyiz bilmiyorum ama cok kolay katarlilara kitleriz
Gabi de 34 35inde katara gitmisti

Katılsamda bazen öyle oyuncular varki yaşına bakmaksızın almak gerekir kalitesinden dolayı.

Banega da bu tarz oyuncu bence.

Ajax bile tadic birisini aldı 30 yaşında iken.

belhandanın maaşından cıkarsın olur biter. bennaceri dünya kadar takım istiyor. asıl hayal o

Belhanda gitmek istemiyorum tarzı açıklama yaptı gitmeyecek belli

Fegde gitmeyecek sürekli birileri geliyor dua edelim de Diagne gitsin yoksa anca bonservissiz topçu alabileceğiz

vallahi ben de genç gelsin isterim de bir genç oyuncu neden stslye gelir ? bu sorunun cevabı yok işte.

Ilerde elden cikarabilcegimiz bir futbolcu alalim gorusune katiliyorum ama ortasahada yaşa bakmadan bu tarz isimlerin alinmasina karsi degilim
Yillardir Gabi Motta Banega gibi dominant bi OS istiyordum Banega gelirse ciplak kosabilirim sokakta :D
Banegadan bonservis geliri elde eder miyiz bilmiyorum ama cok kolay katarlilara kitleriz
Gabi de 34 35inde katara gitmisti

Ben de çok olumsuz bakmıyorum ama elde fırsat varken ileride bu parayı katlayabilecek adam alsak daha iyi olur diye düşünüyorum

Ben de çok olumsuz bakmıyorum ama elde fırsat varken ileride bu parayı katlayabilecek adam alsak daha iyi olur diye düşünüyorum

Bir de şu var takimin hepsini potansiyelli veletlerle doldurmak cok da dogru degil arada 2 3tane abilik edecek kariyeri ve karakteri herkes tarafindan benimsencek topcular olmasi onemli bence babel ve banega gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt