Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega son yılların en iyi 8.numaralarindan 10 numara diye düşünen arkadaslari çok kaale almayiniz zımba gibi bir 8 numara kendisi

D8OSRf6UwAABdJ3.jpg

Beşiktaş, sol bek oyuncusu Umut Meraş için Bursaspor'a 1.5 milyon euro ve bir futbolcu teklif etti.

Banega son yılların en iyi 8.numaralarindan 10 numara diye düşünen arkadaslari çok kaale almayiniz zımba gibi bir 8 numara kendisi
Avrupada degil ama turkiyede 10 cok rahat oynar oyun zekasi bu kadar yuksek topa muazzam vuran adami tr de 8 oynatmak zararimiza olur belhanda 8 oynasin banega 10 oynasa olmazmi bence muthis olur

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Adriano: "Sao Paulo gibi bir kulüp kariyerime devam etmemi sağladığı için çok mutluyum. Küçük kontrat detaylarının da ardından imzayı atacağım"

Beşiktaşlı Adriano, 2012 yılında 650 bin euro vergi kaçırmaktan İspanyol mahkemesi tarafından 14 ay hapis cezasına çarptırıldı ve bu ceza da 1 milyon euro para cezasına çevrildi. (Diario Sport)

Gençlik bu Banega çokmu abartıyorsunuz yoksa benmi futboldan çakmıyorum. Fernando ile hemen hemen aynı tarz oyuncular. Yoksa benmi yanlış analiz ettim. Hatta ben Fernando daha iyi bile diyebilirim. Bize Banega’dan çok Herrera gibi bir adam lazım. Yok eğer Fernando yollanacaksa Banega alınabilir. Yanına da birini almak şartı ile.

Gençlik bu Banega çokmu abartıyorsunuz yoksa benmi futboldan çakmıyorum. Fernando ile hemen hemen aynı tarz oyuncular. Yoksa benmi yanlış analiz ettim. Hatta ben Fernando daha iyi bile diyebilirim. Bize Banega’dan çok Herrera gibi bir adam lazım. Yok eğer Fernando yollanacaksa Banega alınabilir. Yanına da birini almak şartı ile.
Baya baya yanlış analiz etmişsin.

Mevkileri aynı değil üstelik

katılıyorum

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt