Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.994
- 39.353
- 3.993
Banega son yılların en iyi 8.numaralarindan 10 numara diye düşünen arkadaslari çok kaale almayiniz zımba gibi bir 8 numara kendisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ElanoBrezilya’nın başına hangi antrenör gelirse gelsin bizden Taffrel hariç oyuncu çağırdıklarını görmedim. Buna Jardel’ de dahil. Marcao gerçekten de Brezilya milli takımında oynayacak bir futbolcu.
holoskoda yok kimi teklif ediyor bu dallamalar acabaBeşiktaş, sol bek oyuncusu Umut Meraş için Bursaspor'a 1.5 milyon euro ve bir futbolcu teklif etti.
Avrupada degil ama turkiyede 10 cok rahat oynar oyun zekasi bu kadar yuksek topa muazzam vuran adami tr de 8 oynatmak zararimiza olur belhanda 8 oynasin banega 10 oynasa olmazmi bence muthis olurBanega son yılların en iyi 8.numaralarindan 10 numara diye düşünen arkadaslari çok kaale almayiniz zımba gibi bir 8 numara kendisi
Hayır.
Ailesi ile birlikte pırıl pırıl bi adama benziyor. Galatasaray ailesine katılman dileğiyle banega
Baya baya yanlış analiz etmişsin.Gençlik bu Banega çokmu abartıyorsunuz yoksa benmi futboldan çakmıyorum. Fernando ile hemen hemen aynı tarz oyuncular. Yoksa benmi yanlış analiz ettim. Hatta ben Fernando daha iyi bile diyebilirim. Bize Banega’dan çok Herrera gibi bir adam lazım. Yok eğer Fernando yollanacaksa Banega alınabilir. Yanına da birini almak şartı ile.
katılıyorumGençlik bu Banega çokmu abartıyorsunuz yoksa benmi futboldan çakmıyorum. Fernando ile hemen hemen aynı tarz oyuncular. Yoksa benmi yanlış analiz ettim. Hatta ben Fernando daha iyi bile diyebilirim. Bize Banega’dan çok Herrera gibi bir adam lazım. Yok eğer Fernando yollanacaksa Banega alınabilir. Yanına da birini almak şartı ile.
Gerçi Oyun görüşü ve Pas kalitesi ile rahatca 10'da da oynar.Banega son yılların en iyi 8.numaralarindan 10 numara diye düşünen arkadaslari çok kaale almayiniz zımba gibi bir 8 numara kendisi
Kesinlikle direk yumulurdum