Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sekou Koita = class

Gecen sene de soylemistim, Salzburg scouting konusunda cok iyi, Koita'yi da 3-4 seneye Haidara gibi iyi paraya satarlar

ligin en iyi defansi marcao 3 milyondan 4 olmus :D rezalet
stuttgart'ta baumgartl diye bok gibi bi stoper var ama degeri 15 milyona cikarilmis. bizim marcao 100 bin kere daha iyi stoper ondan. 4 milyon euro dedikleri topcu 15 milyon dediklerinden daha iyi. ikisi de yasit.

içinde bulunduklari boktan durum hoşuma gidiyor o yüzden ediyorum ağlamaları acı cekmeleri beni mutlu ediyor
Ben kendi takimima bakarim comolli ve koc oldugu surece kafa degismedikce o camiadan hic bir halt olmaz slimani gibi oyuncuyu bile cope cevirdiler isterse messi alsinlar sonlari yine husran

stuttgart'ta baumgartl diye bok gibi bi stoper var ama degeri 15 milyona cikarilmis. bizim marcao 100 bin kere daha iyi stoper ondan. 4 milyon euro dedikleri topcu 15 milyon dediklerinden daha iyi. ikisi de yasit.
marcao portekiz ligindeyken de degeri 3 milyondu
demek ki adam gercekten cop

47837

HOOOOOOOOOAYYDAAAAA :red: :red: :red:

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Son cümleni bir daha oku, hala mantıklı geliyorsa hiç boşuna konuşmayalım.
Transfer değerinden bahsediyorum belki Vida daha başarılı olur Şlde ama Marcao'dan belki 8-10 yıl katkı alırsın Vida'dan max. 2 yıl. Eğer 15m euronu tutupta Marcao yerine Vidaya harcarsan batarsın.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bundesliga'nin en cok kazma bulunduran ekibi freiburg'dur bence. 4.5 piyasa degeri bictikleri forvet 2.5 milyona Augsburg'a gitti. Heintz diye aldiklari stoperi 3 milyona almislar ama adam 7,5 milyonda. hayatinda 3 milyondan fazla bonservis etmemis petersen 10 milyon görünüyor. bu 10 milyonsa vedat muriqi 17-18 falan olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt