Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda kaldığına göre fazla yabancı transferi beklemeyelim genellikle yerli oyuncular gelir

fulhamdaki seri bir yıllık kiralık diyorlar..
bence müthiş olur...
bizim bir iki tane bu tarz transferlerde yapmamız gerekiyor.

gayet iyi. tempolu olan adam var. ayağı düzgün adam var. fernando da sağlıklı olursa tamam iste.
Fernando fit ve formda olursa bu orta saha götürür. Ama Fernando ve Belhanda hep bir risk var. Fernando malesef sezonun ilk yarısında baya kötü oynadı.

Fernando fit ve formda olursa bu orta saha götürür. Ama Fernando ve Belhanda hep bir risk var. Fernando malesef sezonun ilk yarısında baya kötü oynadı.

öyle ama şu maddi durumda değişiklik yapmak zor.

öyle ama şu maddi durumda değişiklik yapmak zor.
???
752fd99d88df14919ca4f0c8973d8115.jpg

4-6-0
--------------------------feghouli-------------------
babel-------bennacer---banega-----seri-------skov

leziz duruyo

Diagne 13 Milyon'a falan gider başkada kimse gitmez diye düşünüyorum, O parada işte 1 forvet , 1 adet sekiz no, 1 yerli kaleci ve belki 1 kanat için harcanır. Babel,Jimmy ve Şener'in bedavaya geldiğini düşünürsek.

Kolarov zu FB

Bakalim roma kac ister bonservis

Diagne 13 Milyon'a falan gider başkada kimse gitmez diye düşünüyorum, O parada işte 1 forvet , 1 adet sekiz no, 1 yerli kaleci ve belki 1 kanat için harcanır. Babel,Jimmy ve Şener'in bedavaya geldiğini düşünürsek.
13 milyona giderse elimizde sadece 8 kalıyor.

Lyundamanın 5 milyonu var ödenecek

13 milyona giderse elimizde sadece 8 kalıyor.

Lyundamanın 5 milyonu var ödenecek

Hoca 3.8 eksi ile başlıyoruz dedi diye hatırlıyorum sanırım, Yani 9 küsür Milyon kalır elimizde, Onunla ne kadar adam alınabilirse alınır mesela ; Banega 6 M, Balotelli bonservissiz , Bruma 1.5 M Kira ve yerli kaleci 500 K falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt