- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Bonuslar al sat yaparken ffpye dahil olmuyorDiagne şampiyon olursa 3 m euro ödenecek diyorlardı 5te Luyindamanın opsiyonu var - 8 m euro ile mi başlıyoruz transfere?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonuslar al sat yaparken ffpye dahil olmuyorDiagne şampiyon olursa 3 m euro ödenecek diyorlardı 5te Luyindamanın opsiyonu var - 8 m euro ile mi başlıyoruz transfere?
brahimi bruma onye isimlerinden sonra bu adam gelmemeli
çalım atamıyor muCalim atamıyor ki. Tek özelliği var iyi orta açıyor

okadarda gomme her turlu calimi atar sorun zateb fazla atmasi hasan sas gibi kendine calim atiyorCalim atamıyor ki. Tek özelliği var iyi orta açıyor
Ligin en cok calim atan adami bu yawCalim atamıyor ki. Tek özelliği var iyi orta açıyor
Evet atamıyor. Bos alanda hızlanıp koşmak çalımsa sana göre bişey demiyorum. Bruma yi filan ac izle kardeş çalım öyle olur işteçalım atamıyor mu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hocam boş alanda koşuları çalım olarak düşünüyorsunuz. Hızlı ama calim yeteneği iyi değilLigin en cok calim atan adami bu yaw
Evet atamıyor. Bos alanda hızlanıp koşmak çalımsa sana göre bişey demiyorum. Bruma yi filan ac izle kardeş çalım öyle olur işte
Kasımpaşa nın 3-4 maçını izledim bu sezon, iyi adam, bitik takımda isyan eden tek adamdı, o kadar karamsar olma. Fiyat önemli buradaAbi trezege içine sınıyor mu Allah aşkına. Kasımpaşa yi zengin ettik ya. :/
Evet atamıyor. Bos alanda hızlanıp koşmak çalımsa sana göre bişey demiyorum. Bruma yi filan ac izle kardeş çalım öyle olur işte